Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Beloond geduld

Een update op mijn smartphone, vorige woensdag avond, maakte dat ik met de bancontact app, die twee dagen ervoor Payconiq by Bancontact was gaan heten door een fusie, niet meer kon betalen maar gelukkig nog wel ontvangen. Ik zond Payconiq by Bancontact een mail en ik wou inloggen bij de Community, wat een mooie naam is voor het forum van mijn smartphone, maar dat lukte niet.

We besloten dan maar naar een Support Center te rijden en daar het probleem uit de doeken te doen. We zouden er wel een dagje uit van maken aangezien dat Support Center niet nevens de deur is. Maar gisterenmorgen net voor het vertrek, bij het controleren van de openingsuren, bleken die op maandag sluitingsdag te hebben.

We maakten er toch ons dagje uit van, waarbij we ook binnen stapten bij een Kringwinkel daar in de buurt en ik het boek tegenkwam dat ik al een jaar of twintig wel eens wil tegenkomen. Ik had het toen geleend in de bibliotheek en ik wou het later nog eens herlezen.

Nu niet dat ik constant alle boekenwinkels en het hele internet afschuim maar bij tijd en wijle -en vooral in de Kringwinkels- ga ik op zoek.

Het was niet het enige boek dat ik er vond. Blijkbaar moeten we af en toe eens een stapje verder zetten.

Bizar toch: op het ogenblik dat de moderne tijd je in de steek laat wordt hij ingelopen door de tijd van vroeger.

Previous

Fietsen met …

Next

Er was eens

8 Comments

 1. Veel leesgenot met deze aanwinst.
  In een kringwinkel kan men positief verrast worden met wat men vindt.

 2. Je ziet maar weer: onverwachts lukt het best. 😀

 3. Ieder nadeel heeft zijn voordeel…

 4. elsje

  Juist dat is zo leuk van de kringwinkel.
  Vond laatst een piepklein Japans vaasje in de bak met zgn. rommel. 0,50 cent afgerekend. Onze Chinese schoondochter herkende het meteen als iets bijzonders. Een heel oud bekertje voor sake.
  Dan ben ik daar zo blij mee, kan geen design dure sta in de weg tegenop
  Boeken idem dito. Met een beetje mazzel vind je ook nog een oude ansichtkaart in een boek.

  • ms

   In sommige van die kringwinkels kosten die boeken zoveel als op een rommelmarkt. Bij andere kan je dan weer met een hele stapel buitenkomen voor de prijs van niks.

   Ondertussen kennen ze de prijzen ook wel, denk ik, als je sommige artikelen ziet. Maar ze kunnen niet alles weten. En dat is nu precies het prettige aan het snuisteren.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén