Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ook kouwelijk?

De dag waarop ik schreef over een kouwelijke telefoon vertoonde de weegschaal ook al kuren, meer dan rare kuren, een onverklaarbaar raadsel was het.

In plaats van af te vallen, kwam ik bij. Ik weet het aan de plotselinge koude. Misschien moest ik gewoon wat meer eten. Meer eten, in mijn geval, is een straf. Als ik genoeg heb, heb ik genoeg en nu zat dat ding …

En dan ineens op vrijdagmorgen was er anderhalve kilo af op één nacht tijd. Dat kon dus niet en dat vond ik dus onverklaarbaar.

En diezelfde vrijdagavond had ik ineens ondergewicht.

Na onderzoek bleek dat de hele weegschaal een eigenzinnig karakter heeft. Ze verdraagt namelijk niet dat ze verplaatst wordt. Met verplaatst bedoel ik dan een grote afstand van zo ongeveer 2cm.

Geen kouwelijke weegschaal dus. Gelukkig maar, want ik heb ik geen sokken die daar groot genoeg voor zijn.

Previous

Waar was ik nú weer?

Next

De files met niveauverschil

9 Comments

 1. Wij kochten een nieuwe weegschaal, bleken we plots 5 kilo meer te wegen… de oude was écht verouderd en niet meer mee. Prompt zijn we op onze voeding gaan letten. Met succes.

  • ms

   Ik heb in het begin de resultaten van zowel de -toen- nieuwe als van mijn reisweegschaal vergeleken. Die liepen gelijk.

   Maar de onze die begon ineens te flipperen als een flipperkast, net alsof hij niet wist wat hij nu moest doorgeven. De batterij was het niet, die hadden we vervangen na de eerste keer kuren.

   Toen bleek dat Luc zich gewogen had en die verschuift die dan telkens omdat het voor hem een een probleem is dat ze zo dicht ergens tegen staat. En dan gaat ze protesteren.

   Nu hebben we een plaats gezocht die naar haar zin is en waar Luc ook zonder zich te stoten er op kan gaan staan.

   De techniek staat voor niks.

 2. Misschien heeft hij problemen met zijn eigen gewicht?
  Weten wij veel wat een weegschaal denkt. ☻

 3. Ik weeg me niet meer. De dokter is toch steeds ontevreden als de wijzer boven de 100 kg stijgt. Of ik nu 101 of 130 weeg maakt hem niets uit.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén