Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zaterdag de veertiende

Rotdag vandaag ja! Alles wat kon tegengaan, ging tegen.

Barstende hoofdpijn. Printer die blokkeerde. PC die ineens weer die banners boven de blogs liet zien terwijl ik die al jaren niet meer zag. Norton die zich niet liet bijwerken. Regen toen ik naar de bloemekes wou.

Ik kon niet meer op mijn hotmail. En ik herinnerde me mijn wachtwoord niet meer. Bizar ding die hotmail. Ik heb die sedert 2001, na 2002 heb ik die nooit meer gebruikt en toen ik die ergens vorig jaar terug wou in gebruik nemen, geraakte ik zomaar ingelogd. Nu dus niet! Zomaar – punt!

Eigenlijk begon het vanmorgen al erg vroeg. Ik was zeker weer 7 kilo kwijt, maar vrijdagmorgen waren er 500 grammekes bij. Dat is altijd als ik frieten eet, al eet ik zeer weinig. Vandaag wou ik me wegen al was het met een dubbel gevoel omwille van die pannekoeken van gisteravond, maar de batterij van de weegschaal was plat.

Tssss … Is ’t nog geen bedtijd?

Previous

Bouwvakkerspletenroute

Next

Euroka

3 Comments

  1. Dat is toch wel erg veel pech hebben.Ben je zeker dat het vandaag allemaal gebeurde en niet op vrijdag de dertiende?

  2. Als ik dit hier lees, kan ik alleen maar besluiten dat vrijdag de 13de op zaterdag de 14de bij jou is langsgekomen of dat je Murphy op bezoek kreeg. Om zot te worden hé en je zou inderdaad bijna vragen dat de dag snel om is. En raar, … alle tekenen voor zulke dag beginnen dan echt van ’s morgens vroeg. Bizar vind ik het.

  3. ms

    Murphy ziet ons graag.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén