Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Patser

We hadden al gemerkt dat we af en toe zo eens gratis in Landen naar een film zouden kunnen gaan kijken. We deden het niet. Gratis? Daar zou dan toch een massa filmliefhebbers op afkomen, zo dachten we.

We dachten verkeerd. Toen we in september zagen dat Patser op het programma stond, heeft Luc onmiddellijk gereserveerd. Maar uiteindelijk bleek dat zelfs niet nodig, zoveel gegadigden waren er niet.

De film zelf? Al bij al vonden we die goed al is het niet echt het genre waar wij warm voor lopen. En de conversatie was nu ook niet bepaald van die aard dat ik die bij mij aan tafel zou tolereren, maar die paste dan wonderwel in het drugsmilieu waar het verhaal zich afspeelt.

In het vervolg toch wel eens meer bekijken welke films in het aanbod komen te zitten. Het is een goed idee voor een avondje weg.


Vanillepuddingpoeder op de microgolfovenschaal
Wat dachte?

Previous

De Terminal

Next

Vervalst herinnerd

8 Comments

 1. Je zou verwachten dat het storm liep. Of het genre is niet populair.
  Laten ze het in Nederlands eens proberen. ☻

  • ms

   Ik dacht dat dus ook. Maar als het niet storm loopt, gaan wij toch eens meer gaan kijken. Nu nog even afwachten tot het volgende informatieblaadje komt.

 2. Een gratis film is mooi meegenomen.
  Vreemd dat dit niet veel mensen aantrekt.

 3. Het lijkt wel of mensen denken dat het niet goed is omdat het voor niks is.

 4. elsje

  Je zou toch zeggen, een gratis film. Klinkt als een cadeautje. Wellicht is men te bescheiden om dat te aanvaarden. Spijtig want klinkt als een mooi initiatief. In Zoetermeer staan een aantal gratis theatervoorstellingen op stapel tijdens Magisch Zoetermeer op 27 28 29 en 30 december. We hebben kaartjes gereserveerd. Ben benieuwd naar de opkomst.

  • ms

   Het is absoluut een mooi initiatief, zeker nu je al een heel eindje moet rijden om nog een bioscoop te vinden.

   Een amateurtheatergezelschap hebben we hier ook al niet. Dus als er iets te beleven valt zou je toch mogen verwachten dat half Landen voor de deur staat.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén