Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De passie

Toen ik overdacht wat ik nu het meeste miste in tijden van corona, dacht ik eerst aan het spontane.

Maar laatst stond ik op en dacht dat er toch nog wat anders ontbrak. Er is geen passie meer. En ga nu niet onmiddellijk de verkeerde denkpiste op!

Ik heb het wel degelijk over de passie die ik had voor de dingen die ik deed in het algemeen. Voor zover ik me herinner heb ik alles in mijn leven met een zekere passie gedaan, zowel de vroegere hobby’s, als mijn jobs, als mijn zaak, als de evenementen en ja, nu ook de boekenmarkten.

En dat is weggevallen. ’s Morgens wakker worden met een compleet lege dag vóór je is rustgevend, maar ik ga niet beginnen met boeken- en/of rommelmarkten regelen die misschien het eerste jaar niet meer gaan plaatsvinden. Blijft over …

Een nieuwe passie zoeken om thuis te doen. En neen, kuisen is geen optie.

Previous

Reis naar het paradijs

Next

Enig en uniek

6 Comments

 1. Je zult het moeten hervinden, zal niet meevallen.

  • ms

   Zoiets om met hart en ziel te doen als je niks te doen hebt? Niet gemakkelijk.

   Sommige dagen vliegen voorbij als ik zo aan het spelen ben met het maken van banners, maar dat alle dagen doen? Bovendien moet je daarvoor ook nog inspiratie hebben.

   Ik was blij toen we dit huis kochten dat we maar een kleine hof hadden, nu is dat wel jammer.

 2. Ik ken dat gevoel. Ik heb momenteel vrije tijd genoeg, maar al wat ik zou willen doen kan niet. Ik kan natuurlijk de tuin ondersteboven keren maar dat is geen passie van mij.

  • ms

   Van mij eigenlijk ook niet, maar in mijn vroegere tuin had ik genoeg te doen, zonder onkruid te wieden. Dat is zowat het enige wat ik hier wél kan doen.

 3. elsje

  Nee kuisen valt niet in de categorie passies 🙂 Het valt inderdaad niet mee

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén