Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Met de dokter in bad

Soms reageer ik ergens en voor ik op “verzenden” klik, denk ik: “ik kan daar zelf wel een log over schrijven”. Niet dat zulke feiten niet elders mogen staan, maar er gebeurt zo weinig in ons leven of anders gezegd, ik kan het ook niet dagelijks over zwemmen, haken en bakken en braden hebben. Twee dagen na elkaar over bijwerkingen op internet vond ik al kantje boordje.

Maar soms is het te laat. Dan staat de reactie er al. En dan denk ik: “het zij zo”.

Maar nu, nu denk ik niet: “het zij zo”. Het is jammer dat het niet op dit blog staat. Want telkens over de gewone dagelijkse zaken leuteren en de plezante er uit filteren omdat ik ze elders vertelde …

Nu ja, de reactie staat bij Elsje, maar ik ga het voorval hier nog eens vertellen. Het hoort hier.

Tijdens het zwemmen merk ik de man met het kind en zeg tegen Luc: “dat lijkt de dokter wel”. Maar de zwembril is dan wel met versterkte glazen maar niet multifocaal. Luc mompelt: “dat weet ik niet hoor”.

Even later wuift de man naar ons, zet zijn zwembril af en zegt: “Ik ben het. De dokter”.

En ik moest spontaan aan “It is I, Leclerc” denken.

Previous

De stabiele PHP

Next

Prikken door de flikken

11 Comments

 1. marieclaire

  It is I, Lecler. Prachtige serie Allo Allo.
  Waar kan ik de blog van Elsje vinden? Benieuwd naar.

 2. De dokter vermomd met zwembroek en bijhorende bril, moet kunnen.

 3. Hahaha… schitterend! Ik lach mij een kriek.

 4. Hahaha, dat zijn de dingen die een dag goedmaken, En van beide kanten gewaardeerd, dat maakt het nog beter!

 5. elsjeveth

  Dag Marieclaire,
  Mijn blog is hier te vinden: felizabet.wordpress.com.
  Enjoy 🙂

 6. elsjeveth

  Dit voorval is zeker het delen waard :-). Heerlijk humor die niet op straat maar in het zwembad ligt.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén