Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Action

Op zoek naar de mij ontbrekende haaknaalden -niet bang zijn, het wordt geen haaklog- vond ik enkel complete setjes zodat ik met dubbele ging komen te zitten. Bovendien vond ik de prijs -omwille van de compleetheid- overdreven. Dat zinde me niet. Bij Action waren er ook setjes -volgens de website- maar dan wel met verschillende maten.

We gingen naar Action, keken bij de haaknaalden. Er waren er geen, enkel complete setjes zodat ik met dubbele ging komen te zitten.

We liepen onverrichter zake buiten.

Ik heb, zegge en schrijve, twee stopnaalden waarvan de ogen voor dikke wol -niet bang zijn, het wordt nog steeds geen haaklog- niet voldeden. Op zoek naar borduurnaalden, zoals die dingen ook blijken te heten, vond ik enkele complete setjes maar die moest ik dan online bestellen. Bij Action waren er -volgens de website- dezelfde als bij de komende bollekes.

We gingen naar Action, keken bij de stop- aka borduurnaalden. Er waren er geen. Ik sprak de verkoopster aan die me nogal uit de hoogte vertelde dat die wel op de website konden staan maar dat dat dan voor Holland (sic) was. Voor België moest ik zeker nog twee weken wachten.

We liepen onverrichter zake buiten, maar gingen niet terug.

Nu wil Luc met de isimo en de kersthuisjes een tableau maken maar met verlichting. Daarvoor zocht hij een lichtsnoer op batterij en met maar enkele lampjes. Bij Action waren er -volgens de website- ook .
Ge denkt toch niet dat we geweest zijn? Ge denkt toch niet dat we gaan? Deze ezels hebben zich al twee keer aan dezelfde steen gestoten. Dat volstaat.

Previous

Vernuftig

Next

Kuschelsocken

10 Comments

 1. Ik begin nu serieus te verlangen naar wél een haaklog. 🙂 Bij Action kom ik niet zo vaak. Het is wel knullig dat hun website niet op orde is. Aan de andere kant, ik geloof dat ze heel lang niet eens telefoon in de winkels hadden om kosten te besparen.

  • ms

   Ga je haken?

   Bij Action komen wij zo goed als nooit. Ik vind het een vervelende onoverzichtelijke winkel.

   Nu is er in de buurt van die ene Action nog een Big Bazar ook. Zelfde situatie.

   Keuze te over om niks te vinden.

 2. Glimlach op maandagmorgen, waarvoor dank 🙂

 3. elsjeveth

  Ik ben niet afgehaakt tijdens het lezen van je avonturen bij Monsieur A.C. Tion.
  Het is net als de Mediamarkt een winkel waar ik het liefst keihard voorbij ren.
  Maar ja soms …

 4. Daar heb je dus niets aan. ☻
  Bij de Aldi ben ik al lang niet meer geweest en bij de Action kom ik zelden. Toch was ik er graag, al was het maar om te vergapen aan allerlei rommeltjes.
  En voor zeep- en reinigingsmiddelen.

  • ms

   Aldi en Lidl, we kwamen er niet vaak. Action, zo goed als nooit.

   Nu gaan we soms naar Aldi. Als we terugkomen van Plopsaqua rijden we er langs. Ze hebben er lekkere meergranenbaguettes.

   Bij Lidl halen we soms walnotenbroodjes en Ardense Varkensoester, maar niet bij die van ons, die heeft geen bakkerij.

   Action? Zo goed als nooit en in de toekomst nog iets minder, zo’n twee à drie keer minder dan zo goed als nooit.

 5. Ik heb dus ook niet afgehaakt. Action is inderdaad een warboel.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén