Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een leesweek

De voorbije week heb ik een thriller van normaal formaat op twee dagen uit gelezen, een dunner boek op één dag, een even dun boek op twee dagen … het volgende -weer een thriller van normaal formaat- had ik gisteravond -na drie dagen- pas uit.

Het eerste en het vierde boek zijn van dezelfde -bekende- schrijver waar ik al veel van las.

Het tweede en het derde -dunnere- boek zijn ook van dezelfde -zij het mij voorheen niet bekende- schrijver.

Maar het boek dat ik eigenlijk aan het lezen was voordien ligt al een paar weken onaangeroerd op het tafeltje naast de laptop.

Het gaat zo echt in golven en dan vraag ik me af of dat aan mij ligt of aan de boeken.

Previous

Iets interessant?

Next

Storm? Of hevige wind?

12 Comments

 1. Aan allebei?
  Het is wel veel, alsof je aan het inhalen bent.

  • ms

   In het vierde boek was ik al een paar keer begonnen maar had het terzijde gelegd. Het eerste boek kocht ik op de boekenmarkt van 13 februari. En dat ging ineens in één keer door.

   Het tweede -weet ik veel van waar het kwam- zat in één van onze eigen dozen en wou ik toch eens lezen, dus kocht ik me het derde in de Kringwinkel voor 1,5€.

   Waarom ik dat ene dan nu wel kon lezen? Ik snap er zelf niks meer van.

 2. elsjeveth

  Lezen heerlijk zeker met dit weer. Met alle drukte van het inpakken en opruimen voor de verhuis komt het er even niet van, maar straks in ons nieuwe huis ga ik weer los.

  • ms

   Ik heb hier nog heel wat boeken die ik nog moet lezen, maar de laatste tijd nam ik er een en legde hem na een paar bladzijden weer weg.

   Het laatste boek dat ik las is enkele weken geleden maar dat was dan wel een heel eigenaardig boek, waarvan ik dacht: “Néén” maar toch niet stopte en het uitlas.

 3. Boeken worden gulzig van de storm.

 4. Ik lees ook een prachtig boek, maar het schiet niet op… na twee bladzijden dut ik in. Het komt wel goed, maar het is een werk van lange adem tegenwoordig. Altijd maar dat indutten…zzzz…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén