Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bijna geen log

Het was bijna gebeurd. Bijna.

Na om vijf uur te zijn opgestaan, ergens uren te hebben gezeten en gewacht hebben tot het voorbij was, terwijl ik baalde omdat ik mijn boek thuis vergeten was, waren we pompaf maar we moesten nog een pakje afhalen en nog een trossel bananen of twee gaan indoen, waarna we in volle overeenkomst besloten een verlate siësta te houden, waarna ik mijn boek pakte en dreigde dat de eerste die me durfde te storen het zich wel eens zou kunnen beklagen.

Tijdens deze lange zin heb ik zeker drie keer gedacht dat ik het blog nog moest voorzien van een nieuw log, maar ik had meer zin in lezen dan in schrijven en schoof en schoof en schoof …

Uiteindelijk is dit het resultaat, want van alle concepten die ik nog kon uitschrijven was er geen enkel dat me genoeg aansprak om mijn boek efkes terzijde te leggen.

Ik houd eigenlijk meer van de heel gewone saaie dagen, je weet wel, wandeling, museum, boek, blog, en nog zo ’t een en ’t ander, want die dagen waarin er wel iets anders op de planning staat die kunnen zo ellendig lang duren en lijk ik wel elke minuut op de klok te hebben gezien.

Ziezo, nu kan ik zonder gewetensbezwaren nog wat verder gaan in mijn boek. Het blog kan stoppen met zeuren.

Previous

Weeral omgegooid

Next

De reportages

13 Comments

 1. Goede morgen een keertje geen log is toch geen ramp , als je geen zin hebt dan schrijf je er toch geen. Ik ben wel benieuwd welk boek je aan het lezen bent 🙂 Fijne woensdag gewenst.

  • ms

   Het had eigenlijk niks met geen zin te maken maar eerder met prioriteiten. Na een zinloze nutteloze dag moest ik eerst mezelf wat ’t hoop rapen en dat kan best met een stukske lezen, waarna ik als herboren aan het schrijven ging.

   Boek: Charlotte Link -Leugenaar.

 2. Ondanks geen blogpost is er toch iets verschene hier. Zelf maak ik me niet meer druk als ik niets heb om te posten. Dan moeten de lezers maar een beetje wachten.

  • ms

   Spreekwoord van mijn moeder: “Honderd keer bekanst is nog geen ene keer heleganst”.

   Dus ik had bijna geen blogpost omdat er gisteren niks maar dan ook niks te beleven viel en dat is al een gebeurtenis op zich. Dat wou ik even kwijt. 😉

 3. elsjeveth

  Heerlijk zo´n nutteloze dag en dan een blog die gaat zeuren om tekst. Allez vooruit je hebt hem toch de zin gegeven.

 4. Een weblog die zich meldt al is het om te zeuren. Hoe heb je voor elkaar gekregen? kun je dat ergens inprogrammeren🤣

  • ms

   In mijn hoofd. Dat is één van mijn rollende stenen.

   Meestal maak ik een post ’s morgens na het lezen van de gazet, bij mijn tweede zjat koffie.

   Maar aangezien we gisteren ergens zinneloos nutteloos zaten te wezen moest dat nog in de namiddag/avond en vond ik zo direct mijn draai niet. Die had zich bij mijn kluts verstopt.

 5. Geweldig! Jij weet iedere dag iets te bloggen. Echt knap is dat.

  • ms

   Als ik niks weet begin ik ambetantig te worden.

   Vroeger, voor het pensioen, gebeurde er wel meer om het over te hebben.

   Nu wil ik het ook niet altijd over hetzelfde hebben en moet er wat afwisseling in zitten.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén