Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

B.B.B.

Waarmee houd je je bezig, als je niet thuis bent, het buiten regent en je moe bent van het hangen en je je suf gelezen hebt?

Met het blog natuurlijk. En dan blijkt dat de foto met de paarden met sulkies al meer dan een jaar op het blog maar nooit bij een log hebben gestaan. En dan zit je een beetje verveeld want die paarden met sulkies staan wel dagelijks hieronder bij de “Gerelateerde Berichten” omdat dat zo ingesteld is, maar je bent daar wat op uitgekeken.

En dan vind je dat het tijd wordt om dat eens aan te passen.

En hoe kom je daar nu zo bij? Simpel, onderweg naar een supermarkt om benodigdheden voor het avondeten zeg je: “Kijk! Ze rijden weer!” Waarop je medemens stopt en de telefoon neemt en jij wacht terwijl die paarden met die sulkies dat hele parcours afrijden en je denkt dat hij een frontale foto wil nemen.

Maar dat doet hij niet, hij gaat aan het mopperen, want hij dacht dat zijn telefoon aan het filmen was, maar toen hij op de stopknop van zijn camera drukte, startte die pas.

De auto ook. Geen zin om langer te blijven staan op die -toch wel- drukke baan zei hij: “Foert!”. Er is dus geen sulky-filmpje.
Maar als je dan die paarden met sulkies van hieronder wil aanpassen krijg je een hoop bloggedoe waar je wel het begin maar niet het einde van ziet.

En wat doe je dan? Je denkt: “Foert!” En laat die paarden met sulkies voort de “Gerelateerde Berichten” opvrolijken.

Previous

Not done? En welke norm?

Next

Musea Nostra

12 Comments

 1. Ja starten met een filmpje terwijl jij wilt stoppen. Komt mij heel bekend voor.

 2. Is niet erg, de foto in de header is al mooi. Nu ik hem beter bekijk valt me het paard op dat geen sulkie trekt. Wat zou die denken? Hé, waarom mag ik niet mee? Of: mij niet gezien dat gesjouw? Of hij denkt aan heel wat anders, aan vakantie in een warm en droog land met toch sappige weiden en als hij hinnikt regent het even suikerklontjes.

  • ms

   Nu je het zegt, zover had ik nog niet gedacht. Dat stilstaande paard moet denkelijk gewend zijn dat hij niet mee mag, anders zou het zo rustig niet blijven staan.

   Eigen foto anders bekeken.

 3. Soms weet ik ook niet goed of ik nu de filmopname start of stop. Frustrerend.

 4. Laat ik toevallig juist vandaag zin hebben in een sulkielog…. 🤔
  😁

 5. elsjeveth

  Och ja die sukkelaar onder z´n paardendeken staat er beteuterd bij. Waarom ik lijkt hij het te denken.
  Over filmpjes maken met de smartphone: tijdens de carnavalsoptocht dacht ik een kei leuk filmpje gemaakt te hebben van het buurjongetje 🙁 maar nee ook sprake van zo´n misrekende druk op de stopknop. De camera begon pas te draaien zodra ik de telefoon in m´n jaszak stak. Geen oscar voor mij dus met deze beelden.

 6. video beelden zijn anders mijn ding ook niet

  prettige dag

  • ms

   De mijne ook niet. Ik neem liever foto’s. Maar Luc heeft wel altijd zijn filmcamera mee op vakantie.

   Nu dus niet en hij ging het even met de telefoon proberen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén