Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De agenda

Toen februari zo druk was dat we wel dagelijks iets moesten doen, trachtte ik naar maart, dat zo mooi leeg oogde op de agenda. En ik verheugde me al op de rust.

Die rust kwam niet, al deden we niks behalve een paar ongewenste dokters- en kliniekbezoeken en veel thuis zitten.

Nu ik een nog lege agenda voor me heb voor april, al waren we gisteren en vandaag al op stap, kijk ik er naar uit om die agenda wat op te vrolijken.

Het volstaat om het verlanglijstje in de agenda te importeren, maar niet te veel. We moeten nog wat zin overhouden voor de driedaagse mini-vakantie in mei.

Previous

Lente

Next

U keek toch ook?

13 Comments

 1. Het is fijn om voldoende ruimte te hebben en de planning niet te vol te proppen.Ik voel mij daar in ieder geval het beste mee.
  Ik wens jullie een mooie maand april! Niet te vol en niet te leeg.

  • ms

   Helemaal leeg is ook niet leefbaar, maar te veel is echt té veel. Maar deze maand maart was nu wel gevuld met allemaal lichte en wat minder lichte bobokes. En dan ben je wel verplicht om thuis te blijven.

   Ik wens jou ook een mooie maand april en dat je fietsvakantie toch nog zou kunnen doorgaan. Een mens heeft op tijd en stond een verzetje nodig en zeker met jouw job.

 2. Een agenda kan rap vollopen. Geniet alvast van de rust.

 3. Schrappen en/of bijschrijven.
  Een teveel van beide kanten deugt niet, dus weer… 🙂

 4. elsjeveth

  Het kan gebeuren dat je agenda bijna leeg is en ineens, Hatseflats, van alles op de rol. Maar … eerlijk gezegd bevalt me dat beter dan de absolute leegte tijdens de lock-down

  • ms

   Dat eerste jaar lock-down heeft me deugd gedaan. De beperkingen die tweede winter gingen me storen. Maar sedertdien loopt het niet echt meer op rolletjes. Plannen we iets tof, komt één of ander roet in het eten gooien. En dan schuif je maar want je wil het toffe toch niet tweederangs maken …

 5. Mijn agenda is nooit volgepropt, daar waak ik voor.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén