Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Over Landen

Kort nadat ik het had over de mogelijke hoogbouw bij Domein ’t Park in Landen, stond er een ander artikel in de gazet, namelijk over de herinrichting van de Eikkapellaan en Zeybpark1.

Nu is die Eikkapellaan wel een aardig stukske wandelbeton maar dat het -zo genoemde- Zeybpark een vroegere waterkerskwekerij was, wist ik niet al heb ik zo een achterliggende indruk dat ik het ooit geweten heb.

En dit keer is het artikel wél veelbelovend en ben ik curieus.

Waarom nu zulk onpersoonlijk log dat enkel een vermelding is? Awel, als ik negatieve dingen vertel en de positieve laat voor wat ze zijn, lijkt het wel of ik een beetje tegendraads of anti ben en dat is niet zo. Ik ben gewoon neutraal en afwegend … zoals een weegschaal hoort te zijn.

Eigenlijk wou ik daar de voorbije week een foto van gaan nemen, maar dat ging niet door wegens zeer aan mijn goesting.

“Gadet nu weer op mij steken?” zei mijn goesting “Allee hop! Wegwezen! En breng ineens maar smeerkaas mee van den Aldi”.

En ja, wat doet een mens dan?

____________________
1 Het Laatste Nieuws

Previous

Japans papier en een vouwbeen

Next

In duplo

21 Comments

 1. Goesting had gelijk. 🙂 Dat terrein lijkt veelbelovend!

  • ms

   Het kan wel iets worden. We gingen niet tot aan de kapel, maar zover gaat dat groengebied ook niet. Afwachten wat het wordt.

   Mijn goesting werd uitgedaagd omdat ik het niet zag zitten om zonder smeerkaas te vallen. 😉

 2. Plaatjes komen (nog) niet door maar ik snap het.
  Bewaak je evenwicht zorgvuldig. 😁

 3. Goed dat je naar goesting geluisterd hebt. Zo zien we het ook eens.

 4. Kijk dat is duidelijk je moet nooit tegen je goesting in gaan. Nu ik zou zeggen maak een boterham met die smeerkaas klaar en ga op dat bankje onder de bomen er volop van genieten. Fijne zondag gewenst.

  • ms

   Van een volkorenboterham met smeerkaas geniet ik altijd, waar ik ook ben. En ja, het is gemakkelijk om mee te nemen als we op een boekenmarkt zijn … al halen we daar bij die lekkere bakker dan wel een krentenkoek ook.

 5. Het gebied spreekt me wel aan met zoveel groen. Prompt krijg ik ook zin in een boterham met smeerkaas – die ik niet in huis heb…

  • ms

   Smeerkaas is hier altijd in huis. Ik eet het wel vaker bij het ontbijt. Ik houd niet zo van charcuterie op mijn boterhammen.

 6. Zeer aan mijn goesting 🤣. Die moet ik onthouden.

 7. elsjeveth

  Ha ha …ik krijg nu wel goesting in smeerkaas. Het terrein belooft veel goeds.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén