Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een gentleman-lief

Amke en Ella vonden het niet zo prettig dat Slow er niet bij was. Amke vond het voor mske niet zo prettig dat ze nu alleen terug naar huis moest.

Zoneke en Bollie waren vroeg thuis zo had mske nog een bus vroeger. Ze smste Slow: “ik ben onderweg”. Ze smste Slow: “Nu pas op de bus”. Want die bus had natuurlijk net gisteren uitgekozen om nog maar eens lekker laat te zijn. Ze smste Slow: “op de trein”.

Slow kennende wist ze namelijk dat de kans er in zat dat hij tot aan het station kwam fietsen, maar er waren een paar redenen die die kans aanzienlijk verkleinden, namelijk dat:

 • Slow de ganse dag uit werken was geweest;
 • het station Landen toch 20 minuten ver fietsen is;
 • Slow niet tijdig had geweten of mske die trein nu gehaald had of niet.

mske stond aan de deur van de trein te wachten tot die zou stoppen en ze zag de fiets nog voor ze Slow zag. De trein deed er nog een aardig schepke boven op en stopte zodat Slow net voor die zelfde deur kwam te staan. Hij had nog een fleske cola bij, want mske zou wel grote dorst hebben.

Previous

Laat het geld maar rollen

Next

Een pikant detailke

5 Comments

 1. Ja…da’s liefde!

 2. bea

  Goed geleerd

  Liefde is…en dan dit verhaal (het vorige was een mopje…wat je al doorhad, hoop ik )

 3. Na al die jaren nog altijd attentvol voor zijn vrouwtje!! Dat verdient …tja wat ..van een vrouw zeg men een bloemetje …vul jij het maar aan voor Slow.

 4. Gettie

  Wel, daar word ik nu week van sè. Weet dat ik pertang geen stroperig type ben.
  Sloef, dit overstijgt het gentleman zijn hoor, een gentleman zou dit niet doen hoor, die fleemt alleen maar met buurvrouw x,y,z en kennis a,b,c, een gentleman wil door heel veel vrouwen charmant gevonden worden en uwe Slow, wel sè, die doet het alleen maar voor mske!!!!!!

 5. das heel lief en attent

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén