Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het kussen van den Aldi

Het begon me op te vallen dat ik ongemakkelijk zat in onze auto, zowat ineengedoken en ik zei dat ik wel een kussen in mijn rug zou kunnen verdragen.

Daarna begon het me te storen dat dat ongemak wat gevoelig was op wegen met de macadamwegen met die naden en ik zei dat ik wel een kussen onder mij zou kunnen verdragen.

En toen wist Luc te vertellen dat er kussens in de folder van de Aldi stonden. En wij togen naar onze Aldi. Wat vonden we niet? Die kussens. “Die zullen uitverkocht zijn” zuchtte Luc.

We zijn daarna, in het passeren, in een andere Aldi gaan kijken, waar er ook geen kussens waren en dan, ook in het passeren, in nog een andere Aldi gaan kijken, waar we ook geen kussens tegenkwamen.

Daar lagen wel folders en ik ging die eens bekijken. En weet je wat? Die actie begon pas de zaterdag daarop!

“Jamaar” zegt Luc “die datum staat alleen op de linker pagina”.

***

Waarom dat kussen nu van bij Aldi moest komen is eigenlijk gewoon een uitproberen dat, bij ons, in het verleden al meermaals tot goeie resultaten heeft geleid.

Zo heeft ons eerste broodoventje van bij Lidl, dat we kochten om het zelf bakken uit te proberen, langer dienst gedaan dan zijn opvolgers van de meer geroemde merken.

En ook onze eerste airfryer van bij Action hebben we nog, al hebben we nu ook een meer gesofisticeerde. Maar twee airfryers is wel handig als je bezoek hebt.

***

Over dat kussen kan ik voorlopig nog niet veel zeggen. Ik heb het nog maar zo een anderhalve week, maar het is een feit dat ik geen kussen in mijn rug meer nodig heb sedert ik wat hoger zit. Dus voorlopig bevalt het best.

Previous

In de vitrine

Next

Nummerplaten

8 Comments

  1. Ik kocht ook een kussen in den Aldi. Vaak last van pijnlijk staartbeentje. En nu ik het hier zo schrijf… de pijn is al verminderd. Of het nu echt door dat kussentje komt, weet ik niet.

    • ms

      Eigenlijk zat ik met een bolle rug in die auto en bij het schokken op slechte wegen deed dat pijn. Dus dacht ik eerst dat ik een rugkussen nodig had.

      Maar toen ik me eens extreem recht ging zetten dacht ik dat dat op te lossen was als ik hoger moest zitten. En dat bleek wel degelijk te werken met dat kussen van den Aldi.

      Hoe lang het stevig blijft? Afwachten.

  2. Goed dat je nu wat beter zit in de auto. Soms is het wat zoeken om gemakkelijk te zitten.

  3. marieclaire

    Ik heb ook zo’n kussen van de Aldi voor in de auto. Het neemt de druk op mijn staartbeen en dus de rugwervel af. Dat geeft comfort. Omdat ik slijtage vreesde – wat er na drie jaar nog niet is – heb ik er meteen maar twee gekocht. Ik ben er zeer tevreden over. De Aldi heeft vaak goede artikelen.

    • ms

      Da hebben ze zeker. Ik heb getwijfeld over een tweede, maar heb gedacht dat ik beter eerst kon afwachten wat het eerste gaf.

  4. elsjeveth

    Wij kochten twee inklapbare zetels voor bijvoorbeeld strand of toevallige picknick bij de Action, veel plezier van gehad de afgelopen zomer. Soms heb je geluk en is de kwaliteit bij een prijspakker een winnaar. Succes met het kussen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén