Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De krasloten

Wij waren nooit echt klant bij Aldi. Dat veranderde een ietsje toen we een zwemabonnement namen, want Aldi ligt dan op onze weg naar huis.

En bij Aldi hebben ze lekkere meergranen(halve)baguettes en lekkere meergranensandwiches en lekkere volkoren afbakbroodjes.

Bovendien vind ik hun volle smeerkaas lekkerder dan de light van de Colruyt en -mooi meegenomen- die heeft minder kcal.

Enkele weken terug reden we dus speciaal naar Aldi achter die volkorenbroodjes toen me opviel dat er een mij onbekende man op de kassierstoel zat.

Hij gaf me een kraslot, waarmee ik een jaar versgoed bij Aldi kon winnen ter waarde van 1.500€. Voor zoveel geld hebben wij -denkelijk- in het totaal nog niet bij Aldi gekocht.

De keren daarop zaten weer de gekende kassiersters aan de kassa en was de actie voorbij – dacht ik.

Tot ergens de voorbije week, na eindelijk opnieuw zwemmen, de man er weer zat en ik weer een kraslot kreeg.

Nu begon ik me wel terdege het één en ander af te vragen. Mochten de kassiersters me niet? Of is dat een actie met onderbrekingen? Ik zou het niet weten en ik ga het niet opzoeken.

In elk geval kreeg ik er in de Aldi bij Zoneke ook eentje, maar dat staat niet bij op de groepsfoto.

Het enige wat ik er tot nu toe mee gewonnen heb is een terugkerende nieuwsbrief met hun actiefolder. En daar heb ik eigenlijk -bij Aldi toch niet- geen enkel probleem mee.

Previous

Het drinken

Next

Het drinken

13 Comments

 1. Dus wacht…. Je krijgt alleen krasloten van onbekende mannen? Dat zou bij mij ook tot vragen leiden. 🙂

  • ms

   Dat vond ik eerst ook eigenaardig, een beetje egostrelend zelfs.

   Maar sedert ik in een andere winkel er eentje kreeg van een jong meisje, vind ik het eigenaardig dat ik er van de mij bekende kassiersters géén kreeg.

   En wat ik daarover denk is een ietsiepietsie venijnig.

 2. Achter al die wedstrijden of verlotingen, zit gewoon vaak enkel het plan om je adres te bemachtigen en je te bestoken met reclame.

  • ms

   Meestal doe ik daar, om die reden, niet aan mee.

   Maar nu ging het enkel om hun wekelijkse folder die dan in mijn e-mail brievenbus ploft. Dat kan me niet schelen omdat ik toch geen van mijn e-mailadressen voor belangrijke zaken opgaf.

 3. Misschien trof je chagrijnige caissieres?

 4. Ik krijg ook regelmatig van die krasloten bij mijn bezoek aan de Aldi. Die verdwijnen in de papiermand. Ik heb al reclame genoeg in mijn mailbox.

 5. elsjeveth

  Tja dat riekt naar een VIP behandeling bij de ALDI. Speciaal voor jou een meneer die krasloten uitdeelt. Daar moet toch een prijsje van komen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén