Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het zwarte gat of de poort naar de toekomst

De veertien weken van Landen zijn voorbij. Vraag is wat ze hier ten huize met de vrijgekomen vrijdagen gaan doen.

Nu ja de eerste week is er nog geen probleem natuurlijk, de reus is nog niet af. Maar toch vrezen Slow en mske dat ze die bedoening en vooral die vrijdagen gaan missen. Dat ze daarna in een zwart gat gaan vallen.

De fakkel werd in ieder geval al doorgegeven, de achtjarigen van Landen bouwden gisteren aan de poort naar de toekomst en daarna overspoelden ze Hasco in grote getalle.

De reuzen wisten efkes niet waar ze ’t hadden met al dat jong geweld.

Previous

Als je moe bent kan je moeder worden maar liefst nu niet meer

Next

Lachen op commando

11 Comments

 1. Euhmm..misschien lid worden van een sportclub? of een kaartclub? of een discussiegroep? hehe!

 2. ms

  Discussiegroep? Ik die altijd wegga als er ergens gediscussieerd wordt? Aha! Maar ze hebben Slow al gevraagd of hij geen lid wil worden van de videoclub. En de KVLV ofte boerinnenbond stelde al voor dat ik lid zou worden.

  Ik zie dat eigenlijk niet zitten. Slow en ik willen dingen samen doen maar dan niet handje vasthouden. Dat was zo plezant hier met dit. Ik hielp met de reus en hij filmde de 14 weken. Er was zelfs een vrijdag dat we daar beiden waren maar dat ik hem niet heb gezien. Ik was toen aan het wissen vlechten.

 3. Oei oei oei oei oei … en al dat moois heb ik gemist … !

  Gelukkig maak(te) jij prachtige linken Ms-ke!

  Sta/Stonden jij/jullie ( of Anke ofzo ) er ook ergens tussen ? Zal wel hé …
  Maar dan in alle anonimiteit, én ‘ Onder de reus z’n vleugels ‘ …

  Wel héél leuk om te zien allemaal !

  Dà-aaaaaaaaaaaaag … !

  PS: OT: Hihihi en zonder krulspelden hé … !

  ((( knipoogje )))

 4. ms

  Amke zeker niet. Verder hullen wij ons in de mysterieuze anonimiteit.

 5. Wissen vlechten lijkt me toch écht wel iets voor iemand die lid is van de Boerinnenbond..!

 6. ms

  Wissen vlechten? Volgens mij breien en naaien die alleen maar.

 7. Gettie

  Hopelijk vraag je niet achter suggesties i.v.m vrije tijd , pétanque, bloemschikken, volksdansen, bridge, naald (brei/haak/naai) en draad,het kerkkoor, de toneelgroep …..zijn geen opties zeker , hahaha ik lach me een breuk en huiver mee.
  Neen, ik verveel me niet en doe bovenstaande dingen niet, al heb ik me vroeger toen de kinders klein waren aan enig brei en haakwerk gebezigd.Ik schik mijn bloemen, maar niet in groepsverband en ik placeer met G al eens een danske in onze keuken.
  Ik heb nog niet de behoefte om lid te worden van de ene of andere vereniging om dan samen gestructureerde voorgekauwde dingen te doen, maar gelukkig bestaan ze wel voor degenen die zich wel willen verenigen.

 8. Ik heb geen flauw idee wat mensen van een boerinnenbond doen hoor…ben een echt stadsmeisje hè! Ik ben alleen maar lid van de wandelbond hehe!

 9. ms

  Zie je, Gettie is van net hetzelfde gedacht als ik! Ze legt het beter uit ook.

  Indertijd was mijn moeder daar wél lid van en telkens ze ging kwam ze met een nieuw recept naar huis. Eten? Terwijl ik wil vermageren? Ik zie het echt niet zitten.

  Die knutselclubs? Er is een blog met erg creatieve zaken, ik zou het ook wel willen kunnen, maar om dat alle weken te doen? En wat doe je dan met al dat spul?

  Neen, wandelen en fietsen en zwemmen en doe ik liever maar dan ook niet in groepsverband.

 10. Helaba in groepsverband iets doen kan erg leuk zijn.Ons seniorengroepje is in feite een vriendengroepje en iedereen mag suggesties doen voor sport en uitstappen… De petanque is er eentje van en daar wordt vnl door de dames meer gelachen dan serieus gespeeld tot ergernis van de heren.Maar die doen we op een veldje apart spelen ,hahaha! En de dagreizen die we maken vloeien altijd voort uit voorstellen van de een of ander.Zo vind ik het leuk . Dat verplichte gedoe is niet voor mij:Op die dag en dat uur en dan dit en dan dat.

 11. Ik bibber nu al van curieuzieteit … Wie oooh wie zal het zijn ???

  Tot dan Ms-ke !

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: