Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het ongeval

We gaan een vervolg zetten op ons relaas van vorige zondag.

Op het filmke, als je goed luistert, hoor je de speaker zeggen dat Arthur altijd iets speciaals moest doen. Arthur is niet meer. Hij is deze week verongelukt.

We lazen tussen onze uitstap en het ongeluk wel in de krant dat de bewoners van Waasmont niet zo zaten te springen om het vliegveld te zien uitbreiden met een startbaan en dat de stad Landen er dus tegen gekant is.

Het Nieuwsblad bericht ook over het ongeval, maar heeft het ook over de tegenkanting, waar we kunnen lezen dat het clubbestuur de bezwaren van tafel veegt met te stellen dat de piloten geen acrobatieën uitvoeren maar waar na het ongeval wel gezegd wordt dat hun medeoprichter ongeoorloofde acrobatieën deed en verongelukte.

We oordelen niet, wij wonen daar niet, we weten niet of er hinder of overlast is niet. Diegenen die er niet wonen staan direct met het verwijtende vingertje en zeggen: “onverdraagzamen”. Dat hadden wij indertijd met de feestzaal ook.

Het enige wat we hier willen zeggen is dat het jammer is voor Arthur. Maar is het niet mogelijk dat hij stierf zoals hij wou?

Previous

Het einde van de vakantie

Next

Viezigheid

3 Comments

  1. bea

    Meer dan jammer voor Arthur en zijn familie. Hopelijk is het heel snel gegaan voor hem, eigenlijk zie ik er niet zo’n ideale manier in om te gaan zelfs al was het zijn hobby.

  2. Wie zal het zeggen Mske, Wie zal het zeggen …

    RIP Arthur !

  3. Ik weet niet hoe vaak die mensen last van die geluidsoverlast hebben? Het is hier met dat CityRacing en soms ook met zo’n vliegshow de hele dag een herrie van jewelste..en dat is dan nog niet eens voor de deur, niet eens ernáást, maar aan de overkant van de rivier op noord. Maar dat is maar een dagje per jaar of zo..dus daar klaagt verder niemand over. Ik heb méér last van het afbreken van een oud viaduct aan de rijksweg hier wat dichter in de buurt..dát doen ze ‘snachts en als de wind dan jouw kant op staat..! Maar ja..dat is dus ook niet elke nacht. In een samenleving moeten we juist dát..samen zien te leven..en geluid zal er altijd wel gemaakt worden. Anders gebeurt er nooit meer wat.

    Schijterig van die club om alle schuld op de schouders van die omgekomen piloot te leggen..als er niks gebeurd was hadden ze er alleen maar mee gepronkt..maar nu was het ineens allemaal heel erg verboden pfff.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén