Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Viezigheid

Goed, we weten het. Er zijn schandalen genoeg geweest over de dingen die wij op ons talloor krijgen. We weten dus dat ze niet vies zijn van viezigheid.

Zelf je groenten kweken vindt mske ook niet alles want je weet niet wat nu allemaal in de grond zit. Dus vinden ze het hier het veiligste van hun legumen te kopen, hun patatten te kopen en hun vlees, al eten ze er bitter weinig van, te kopen. En dat bij een supermarkt, in ons geval de Colruyt, omdat ze daar op controleren. Over dat vlees hadden we het trouwens al.

Als ze dan nu in de krant leest dat ze zelfs vuiligheid in ijs of kauwgom of gummi beertjes stoppen, dan gaat ze maar beginnen met niets anders meer te eten dan fruit, groenten, patatten en (soms) vlees.

Heb je dat artikel gelezen?

Previous

Het ongeval

Next

Afstappen van zwart

4 Comments

 1. bea

  Dat ik dat nu gelezen heb, verdorie toch! Het is al lang dat ik zeg om niets meer te lezen of te luisteren naar verhalen over voeding…en nu deed ik het toch Op den duur zou een mens niets meer durven eten, het is altijd iets. Ik ga in staking, trek er mij niets van aan en reken op de goden van de voedselinspectie dat het niet al te veel de spuigaten uitloopt

 2. Heeeeerlijk..gummibeertjes..ik ga meteen nog eens een zak kopen!
  Lees toch niet al die onzin..je zou nooit meer iets eten! En volgende week staat er weer ergens een onderzoek in dat het tegendeel beweert..elke keer weer wat anders..die onderzoekers houden zichzelf ook lekker aan het werk.
  Wat ze allemaal wel niet op groente en fruit blijken te spuiten..en al die dieren van dat vlees..wat dié allemaal niet voor troep te vreten en ingespoten krijgen..! Het water is ook niet meer te vertrouwen en in droog brood zit dus haar? Laten we allemaal maar aan de astronautenvoeding gaan meteen dan hè?

 3. Gettie

  Blijf toch maar genieten van heerlijk lekker eten ms.
  Dit artikel is toch wel heel erg kort door de bocht geschreven en wellicht dan nog door ene die niks verstand heeft van voedingsstoffen en dna ketens en afgeleiden van allerlei produkten.
  Neen neen steek maar een gummibeertje in je mond hoor en wees maar kwistig met de gemalen kaas

 4. Dood gaan moeten we toch. Niets is nog gezond maar we leven wel langer

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén