Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Iets dat schrijft

Herinneringen doen rare dingen met een mens. Zo hadden we het hier ooit al over mijn eerste vulpen.

Zo een half jaar geleden zag ik een bicske liggen en het deed me onmiddellijk aan die vulpen denken. Ik kocht het.

Even ter informatie: Bic, Stilo en Parker waren oorspronkelijk merken van wat we later een kogelpen of balpen moesten noemen. We schreven dus met een bic of een stilo al naargelang de plaats waar we woonden. In die tijd klonk Parker nog een beetje snobistisch maar dat is er nu wel af, denk ik.

Omdat ik geen resultaat kreeg bij het opzoeken op google en dus geen reservevullingen had, kocht ik elk zelfde bicske dat ik tegenkwam. Mijn verstand zegt dan wel dat ze helemaal niet op die vulpen lijken maar mijn gevoel vindt van wel.

Previous

Wie heeft die scheet gelaten?

Next

Ochottekes!

2 Comments

  1. Ik en pennen … Ik ben de trotse bezitter van zo maar eventjes 826 vulpennen en 3284 kogelpennen. Help!

  2. Ik heb de onhebbelijke gewoonte pennen van anderen in beslag te nemen. Niet om ze achterover te drukken, ik denk er niet bij na, het gebeurt gewoon.
    Geef me pen en een stuk papier en ik ben gelukkig :-0

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: