Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Eindelijk! Zut!

Ik, weet je wel, ik die geen smartphone wou, die absoluut tegen was omdat ik niet aan internet wil gekluisterd zitten, ik heb een smartphone.

Gekregen voor mijn verjaardag. Al jaren zei ik dat ik een gsm wou die kon telefoneren en sms’en en als ik dan nog eens een foto zou kunnen maken, dan zou dat perfect zijn. En laat dat nu juist het probleem zijn.

Bij de gewone gsm-modellen die foto’s kunnen maken, zijn die foto’s de naam foto niet waard. Het werd dus een dilemma.

We vertrokken maandag dan maar via Coolblue in Antwerpen, gewoon omdat je bij Coolblue de nodige uitleg krijgt. Die kregen we. En we wisten welk toestel het zou worden. Alleen was het niet in stock in Antwerpen maar wel in Lochristi.

Vermits we daar toch op enkele kilometers vandaan voorbijreden naar onze eindbestemming, hebben we het ommetje maar gemaakt.

De oplossing? Een smartphone die niet op internet kan. Maar hij kan wel foto’s nemen. Als dat niet smart is van die phone.

Previous

Wist je …

Next

Spiegeltje, spiegeltje

4 Comments

 1. Gettie

  Auw! Dit doen pijn. Een gezonde vorm van jaloersheid bekruipt mij.
  Het prijskaartje houdt me tegen om dit aan te schaffen.
  Veel genoegdoening van je verjaardagsgeschenk !

 2. ms

  Wel, toen bleek dat die oude (goedkope) gsm-toestellen geen goede foto’s maakten en ik de prijs ook nogal hoog vond, rekende Luc even voor wat ik zou betalen als ik én een nieuwe telefoon én een goed fototoestel zou kopen.

 3. Gettie

  Slimme Luc moet een gooi doen naar het postje van financiën in Brussel
  Ik zal er ook eens naar beginnen zoeken , ik hoef ook geen internet op zo een klein ding. Merken ???

 4. ms

  Ik zweer bij Nokia. Het is dus weer een Nokia.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: