Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Intonatie is erg belangrijk

Met spijt in het hart moet ik bekennen dat ik de intonatie niet kan weergeven waarop mijn zoon: “jama mama!” kan zeggen. En dat was wat hij zei, toen hij zaterdag mijn telefoon in ogenschouw nam.

Hij zei: “jama mama!” gevolgd door de vraag: “waarom koop je zo een telefoon als je hem niet volledig gebruikt?”

Ik legde het uit, dat ik niet overal aan dat internet wou gebonden zijn, dat dat soms heel erg asociaal is. Maar hij heeft zo een koppig trekske en zei: “je kan toch wifi gebruiken, daarvoor moet je geen mobiel internet hebben, dat heb je zo al”. Hij had een punt.

En toen Querida met de ingebouwde zaklamp stond te zwaaien en hij met die mogelijkheid op de proppen kwam om titels van gespeelde muziek weer te geven, dacht ik: “ja, dat had ik eigenlijk ook wel gewild”.

Maar toen hij opperde dat ik misschien een klein beetje mobiel internet …

Jama Zóón!

Previous

Verluchten

Next

Kenners

5 Comments

 1. Als ik van huis ben, zit ik echt niet om internet te springen. Ik heb het absoluut niet nodig om me comfortabel te voelen. Wel integendeel!

 2. ms

  Precies!

  pske: op hotel/vakantie wil ik het ’s avonds wél hebben (liever dan TV kijken), maar dat is dan weer op mijn laptop.

 3. koppig trekske, van wie zou hij dat hebben? Ik kan het al raden

 4. ms

  Ik zou het niet weten …

 5. Mijn dochter weet ook alles beter als het op mobieltjes aankomt. Ik wil er alleen maar mee kunnen bellen en whatsappen. En ik zie het als een uitdaging om mijn 06-nummer aan zo min mogelijk mensen te geven Soms zit mijn telefoon dagen in mijn tas. Ben ik vergeten dat ik ‘m heb…

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: