Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waarom die anti-reclame?

Soms denk ik dat ik oftewel niet mee ben met de evolutie oftewel dat ik gewoon te dom ben.

Luc vestigde mijn aandacht op dit artikel uit “Het Nieuwsblad” omdat daarin uitdrukkelijk vermeld staat dat Proximus niet meedoet.

Dus, ik lees dat artikel, waarin staat dat het gedaan gaat zijn met de vermelding dat je geen bereik hebt op je telefoon.

Het komt erop neer dat ze hun klanten mobiel laten bellen over hun eigen draadloze netwerk. Het principe is vergelijkbaar met mobiel internet. Als een toestel geen wifi-verbinding kan maken, schakelt het automatisch over op het 3G- of 4G-netwerk. Bij ‘voice over wifi’ gaat je telefoon vanzelf naar de wifi-verbinding over zodra het gsm-signaal te zwak is.

Dat is duidelijk. Waarom denk ik dan dat ik niet mee ben?

Wel, als ik ergens mobiel internet heb -in België dus, want in het buitenland betaal je je blauw- en ik vrees dat de verbinding aan de telefoon gaat wegvallen, kan ik nog altijd bellen met Whatsapp. En dan beslis ik zelf.

En ik vraag me nu af of ik soms iets over het hoofd zie want zij doen nu net of ze innovatief zijn, maar dat kan ik dus niet vinden.

Er is meer vraag naar het afschaffen van de hoge roamingkosten. Okee! Ze zijn ermee bezig, maar het is nog toekomstmuziek, zo ergens voorzien voor 2018.

Maar om nu net te doen alsof ze het warm water uitvonden met iets wat iedereen zelf al kon oplossen en om dan weer zo wat denigrerend uit de hoek te komen naar diegene die er niet aan meedoet …

Er zijn wel meerdere manieren om een mug te doden ook.

Previous

Zoneke en het vuurtje

Next

Onwettelijk populair

1 Comment

  1. Bea

    Zwijg me van die roamingkosten. Daar kijk ik echt naar uit, naar de dag dat ze die afschaffen. Het is geen doen als je aan de grens woont en dagelijks heen en weer die grens gaat…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén