Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een zelfportret

Nu blijkt mijn telefoon toch uitgerust te zijn met een camera aan de voorkant. Die dient om zelfjes te nemen. Nu heb ik nooit zelfjes genomen en ik had daar ook niet de intentie toe.

Maar aangezien we geen goede ziel vinden die zomaar eens een foto van ons als koppel neemt …

Ik nam de telefoon en nam een foto van Luc en van mij. Wat een gedrocht was me dat! Ik had die telefoon te laag gehouden. Bij de tweede poging had ik hem dan weer te hoog gehouden.

Maar nu heb ik een stok om zo een zelfportret van op afstand te nemen. Ik zal daarmee eens moeten gaan oefenen. Want die uitrusting zal op vakantie of bij uitstappen wel handig zijn.

Maar dan, vooropgesteld dat het me ooit lukt daarmee een geslaagde foto te nemen, zullen we die toch moeten spiegelen.

Een zelfportret met zo een cameraatje aan de voorzijde is namelijk in spiegelzicht.

Previous

Afgekeken

Next

De Nederlandse taal

2 Comments

  1. bea

    De mijne heeft dat ook maar het gebruik is niet zo optimaal. De geprobeerde foto’s waren ook niet echt geslaagd te noemen, beetje zoals bij u Van zo dichtbij is het toch moeilijk (en confronterend ), mijn armen zijn niet lang genoeg en ik heb zo gene stok

  2. Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik wist dat er een speciale manier is om een zelfje te maken. Mijn dochter bleef er bijna in toen ze dat ontdekte. Ik ben geen fan van foto’s van mezelf. Aan de andere kant heb ik nu maar heel weinig foto’s van “vroeger.” Geen bewijs dat ik eens rimpelloos door het leven ging

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: