Soms vraag ik me af of we zulke zaken aantrekken, soms weet ik zeker van wel. Want wat hadden we laatst weer voor?

We checkten in, liepen naar boven en toen we ons te slapen wilden leggen merkten we dat de veiligheidsgrendel van de deur was afgezaagd.

En die was gelijk met de muur afgezaagd, wat ik u zeg! De volgende ochtend waren we die hele grendel al vergeten, maar de ochtend daarop viel me de spiksplinternieuwe, niet afgezaagde grendel op.

Toen pas begon ik te overpeinzen dat, bij het afzagen, er zich iemand in die kamer moet bevonden hebben. Ah ja, want eens buiten krijg je die grendel niet dicht. Ik had het er met Luc over. Een beetje eigenaardig was het toch wel en ik zei: “we hadden eens onder het bed moeten kijken voor alle veiligheid”.

Luc zei: “dat heb ik gedaan, ik had iets laten vallen”.

Jaja!