Dat Luc niet tegen hitte kan, hebben we al meer aangehaald. Maar hoe deden we dat dan met onze dagelijkse wandeling?

De twee dagen dat het zelfs ’s nachts niet afkoelde zijn we gewoon maar gaan zwemmen, de andere dagen zijn we om zes uur opgestaan om voor de grote hitte terug binnen te zijn.

Gisterenmorgen had ik de wekker ook gezet, maar die heb ik ergens nog vroeger, terug afgezet, zondag is rustdag. En dat deden we dan ook, behalve een uitstappeke naar twee rommelmarkten waar nog maar eens niets interessants te beleven viel.

Tegen de avond aan hebben we Amke en Ella gehaald en dat verre wandelen lukt Ella niet zo goed. Daar moeten we nog wat op vinden. Waarschijnlijk zal er veel gezwommen worden, ofwel moet zij het traject mee fietsen.

Maar voor onze sportieve prestatie van vandaag is er geen probleem. Die is van heel andere aard. We gaan namelijk naar de Tour de France kijken. Die passeert hier zo een beetje in de buurt. Daar had Luc al lang zijn zinnen op gezet.