Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Jaja, toch wel nog

Ik post ze misschien zo vaak niet meer, maar ik heb soms nog wel eens bedenkingen bij één of ander.

Zo bedacht ik, nadat iemand me vertelde dat hij liever met mannen dan met vrouwen werkte, omdat mannen wel eens botsen maar vrouwen daarentegen écht gemeen zijn, dat het dan blijkbaar toch een geluk was dat de wereld door mannen wordt geregeerd. Stel je al die oorlogen eens voor met die écht gemene vrouwen aan het roer.

En nog eentje, een ander iemand betreffend, ach ja, een kleintje, een ietsiepietsie leedvermaak, gemeen vrouwmens zijnde, toen ik dacht dat zijn niets zeggen toch heel erg veelzeggend was.

Previous

Es goed bleiten

Next

Dag van …

1 Comment

  1. en ik heb hier al heel lang niet gelezen. vanaf vandaag maar weer wel dan

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: