Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Klassiek lachen

Van tijd tot tijd, als ik er aan denk of als er me eentje gaat irriteren, ga ik nog eens de lachsmoelekes vervangen. En zoals ik toen in de reactie vermelde worden daarmee ook de ventjes in de reacties aangepast.

Nu, de laatste keer echter, bedacht ik ineens dat ik misschien beter eens kon opzoeken of ik die klassieke mannekes niet terug in gebruik kon krijgen en niet die emoji’s die sedert een half jaar bij WordPress de dienst uitmaken. Dat kan dus niet, volgens de site van WordPress zelf.

Maar … er bestaat wel een plugin, maar die was niet getest met mijn versie van WordPress. Die heb ik dan zelf maar uitgetest. En nu komen alle lachventjes er terug op zoals de bedoeling was, lachend, en niet zoals die mottige emoji’s.

En nu maar hopen dat ze die plugin updaten of anders zal het op een zeker moment terug gedaan zijn met lachen.

Previous

Drank – PRObleem en PROmotie

Next

Miss wie?

1 Comment

  1. Ik krijg geen gezichtjes op mijn blog en dat vind ik spijtig.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d