Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De sneeuwplugin

Het sneeuwt dus. En daar heb ik niet rechtstreeks schuld aan.

Ik las eergisteren wel op het blog dat ik volg dat de Goatfell al voorzien was van een laagje sneeuw -goh, wat zou ik daar graag bij zijn- maar sedert gisteren sneeuwt het nu ook op het blog.

En dat komt door een plugin. Die staat sedert twee jaar gewoonlijk op non-actief te staan. Enkel tijdens de kerstperiode gaat die actief.

Dit jaar echter besliste die plugin om mijn activering niet af te wachten en zelf initiatief te nemen. En nu sneeuwt het op het blog dank zij een inactieve plugin.

Previous

Do I have what?

Next

Het nummer

2 Comments

 1. bea

  Ik dacht te zeggen dat het opgehouden was met sneeuwen maar na de klik op ‘reageer’ begon het 🙂
  Het is gelijk met vulkanen, ze zijn inactief en plots beginnen ze ook weer van hun tak te maken.

 2. ms

  Een plugin die niet wordt bijgewerkt evolueert niet mee met de constante aanpassingen van WordPress zelf. Volgens mij zit daar het probleem van deze zelfontsteking.

  Als hij voor niet meer problemen zorgt dan wat voortijdige sneeuw, dan kan ik er mee leven. Hij zal zichzelf (logischerwijze)dan ook op vier januari uitschakelen, wat ik dan persoonlijk ook weer te vroeg vind.

  Ik zou het namelijk laten sneeuwen van daags voor Kerstmis tot eind januari. Maar om zelf een plugin te schrijven … hm, misschien moet ik dat toch maar eens proberen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén