Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Elf september 2001


Ode
door Tom Paxton

Nu hebben we dat al alle jaren op ons blog gezet ter herinnering en nu vroegen we ons af of het er nog toe doet. Toen het vijf jaar geleden was, werd het nog eens in de pers gehaald maar verder …

En toch, toch is het idee schrikwekkend dat iemand het idee zomaar kon opperen zonder dat één van zijn toehoorders geschokt was. Neen, meer nog, dat ze er akkoord mee gingen en die plannen gingen uitwerken.

Previous

Strootjes in het dak

Next

Draad van ’t zevende knoopsgat

4 Comments

 1. Sunny

  Daar ben ik het nu eens volledig met je mee eens. Het geeft me kippevel bij de gedachte alleen al dat een buur, een vriend of de man/vrouw die ik iedere dag kruis in de metro met zulke zaken zou bezig kunnen zijn.

  Btw, heb je blogje gevonden leuk decore hoor ^^

  Greetz!

 2. Dit kaarsje mag er ons elk jaar aan herinneren wat er toen gebeurd is

 3. Jurgen

  Gisterenavond al zappend voor het slapen gaan met ontroering blijven kijken naar de documentaire die op Canvas werd uitgezonden en ik voordien al eens had gezien. Moest opnieuw denken aan 7 jaar geleden : tijdens het werk bericht gehoord dat er een vliegtuigongeluk was gebeurd, kort daarna met collega’s naar televisie gaan kijken en tweede vliegtuig live in de tweede toren zien vliegen, … waarna het stil werd rondom eens en iedereen stilaan zijn biezen heeft gepakt en naar huis is gereden met het vooruitzicht dat de wereld nooit meer dezelfde zou zijn. Triest.

 4. Het is een datum dat wij nooit zullen vergeten want niet alleen op 11 septeber 2001 is mijn nichtje haar kleinzoon geboren, op het ogenblik dat het eerste vliegtuig de toren in vloog was haar dochter aan het bevallen

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: