Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Elf september 2001

Toen de “5 jaar 9/11 molen” op gang kwam -je kan geen radio of TV meer opzetten- zetten mske en ik ons tesamen om te overleggen, want trop is teveel en dat deugt niet. Dus overlegden we of we de kaars wel zouden branden dit jaar.

En toen zei mske: “Sloef jong, die dode mensen, die kunnen daar niet aan doen dat hun dood uitgebuit wordt voor van alles en nog wat, die hebben niet gevraagd om te sterven zodat er ene of andere dikke een oorlog zou kunnen beginnen die niemand wou”. En mske heeft gelijk, bovendien hebben we dat kaarske sedertdien al alle jaren gezet en we zien niet in waarom nu precies wij het niet zouden zetten, omdat het nu ineens in is om het te herdenken omdat het vijf jaar geleden is. Vorig jaar en het jaar daarvoor waren die mensen ook al dood.

Dit kaarske dus voor alle mensen die die dag, of als gevolg van die dag, gestorven zijn, eender wie de aanstoker was, eender wie de dader was en eender wie er nu profijt wil uit trekken.

Previous

Geld tellen

Next

De machientjes afgestoft

1 Comment

 1. 11-09-2006, 08:40:02
  aah
  dat is vandaag…
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  11-09-2006, 15:05:13
  zet een kaars
  ook ik ben een kaarsenbrander,meegekregen met de paplepel…..ons ma zei altijd,baadt het niet dan schaadt het niet……en het moeten nog ‘specialekes’ zijn ook, niet eender dewelke.
  koenie berlingo, die brandt voor ‘dichter rond thuis problemen’,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén