Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De droomreis

De evenementen zijn nu niet bepaald van die aard dat je van een echte regelmaat kan spreken. Het was hier dan ook schering en inslag dat Luc zei: “deze week weer geen lotto gespeeld”.

De e-lotto bood uitkomst. Geen vergeten lotto meer, geen gebrek aan tijd om lotto te gaan spelen. We spelen doorlopend.

Nu hebben die van de lotto er wat op gevonden om dat teniet te doen. Zo een paar keer per jaar krijgen ze het in hun hoofd om een extraatje te doen. Mooi van hen. Maar je moet wel telkens na je deelname registreren om je kans op 5.000€ voor een droomreis veilig te stellen en dat gedurende een ganse maand.

Resultaat? Een hoop gemiste droomreizen. Ik zal me moeten tevreden stellen met reisdromen, vrees ik.

Previous

Kat en ik (en de maan)

Next

De laatste vriend

9 Comments

  1. Irritant. Net als de uitnodigingen voor een gratis extra lot. Bij de Postcodeloterij. Dat gratis geldt voor één maand, daarna moet je het betalen of meteen weer opzeggen wat je prompt vergeet.
    We trappen er niet meer in.

  2. Mooi woordspel hier.

  3. ja, mooi woordspel en mooi beeld erbij. Je zou er echt van wegdromen………..

    • ms

      Als ik zou kunnen meedoen zou ik eerder wegdromen. Ik registreer nu die deelnames wel, maar ik vrees dat ze te laat zijn.

      Ik sta meestal toch niet aan de winnende kant.

    • Oma moetje… zo noemen de kleinkinderen mijn moeder ook… dat wou ik je gewoon even zeggen. Ik vind het zo lief klinken.

      • Dankjewel. Ik vind het ook lief. Zo noemden mijn kinderen mijn moeder, die werd later dan “de oude oma moetje”, een herinnering nu. Ze hebben ook een opisigaar. Dat zegt genoeg denk ik. Sorry hé mske voor deze conversatie op jouw terrein 🙁 Enne, ahum, ik bén ook lief

  4. In je dromen kan je heel mooie reizen maken…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén