Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Stoem kieken … da joenk

Verdomme ms, stom kieken!

Heeft ze toch wel door door te razen één van haar meest geliefden geraakt.

Verdomme ms, stom kieken!

Maar tegen we moet ze anders eens razen? Er is niemand behalve diegene die het weet en diegene die het mag weten.

Verdomme ms … stom kieken!

Seffes op den blog zetten? Weet ni … om nog maar eens hetzelfde antwoord te krijgen dat we al zo dikwijls hebben gehoord. Om weer eens te moeten horen dat de ganse wereld slimmer is dan zij, ms of dan Slow over wie het toch gaat of zelfs dan de advocaat die het allemaal fout heeft laten lopen.

Verdomme, verdomme, verdomme ms!

Tja, mske had haar lompe bottinnen aan en dan raast ze maar door en dan zegt ze dingen zoals: “niemand zit er mee in, ik moet alles alleen oplossen, niemand helpt … en als je dat dan zegt tegen Zoneke, die je wél heeft geholpen, is dat ultra stom. Maar ja, doordravende mskes denken niet na.

Doordravende mskes zeggen dan ook bvb. “dat dat joenk hier nooit aan de deur moet komen staan” en dan denkt ze er aan dat dat joenk ook zijn kind is. Maar iedereen loopt maar te zeggen dat ze nog jong is en dat ze zal bijdraaien en dat mske daar begrip moet voor hebben. Wel als ze bijdraait mag iedereen tegen haar vertellen dat mske een vrouw is die te veel heeft meegemaakt en dat zij, dat joenk dan, daar begrip mag voor opbrengen. Zo simpel, zo poepsimpel is het!

Alles regelen bij de afrekening? Ons voeten ook! Niks regelen … Slow betalen en nu via een andere weg nog eens de alimentatie eisen die Slow van de advocaat niet mocht betalen om een pressiemiddel te hebben.

Begin maar hoor mske! Begin maar de getuigen te zoeken om te staven dat Mei haar kasten, Mei haar kasten waren en dus van jou zijn, begin maar met getuigen te zoeken die de oude Dell’s op je buro hebben zien staan. En de Leuvense? Aaaarrrggghhh! Die stond op een foto waar mske en Ex samen op zaten. En waar is die foto nu? En al die boeken? En het mooie kastje en de schommelstoel die je vorig jaar van Zoneke kreeg voor moederkesdag. Zoneke mag dat niet eens getuigen want Zoneke telt niet! Alleen dat harteloze wicht van een nog hartelozer vrouw …

Sukkel die de vader niet wil waar Zus en Zoneke en Amke en Ella gek op zijn, je moest eens weten wat je mist. Je moest eens weten!

Previous

Liedjes!

Next

Wég!

1 Comment

 1. 09-03-2006, 19:18:17
  SLOEF….AMAAI…STOM KIEKEN ..UW EIGEN WOORDEN…
  je hebt ferm uw best gedaan vandaag en ik zal zo vrij zijn de tekst van die soldaten te printen….en geloof het of niet…ik heb het nog aan Gilles verteld….wij hebben ook nog twee oude grammofoons en vele platen…en dat is nog altijd géén antiek…..en nu nog een kopie van mijn antwoord op uw reactie bij de goeroe…..bedankt….
  09-03-2006, 19:09:44
  SLOEF…
  ik waardeer u ten zeerste, vooral voor uw nuchtere kijk…en hier hebt ge gelijk…aan zo’n goeroe’s heb ik niet gedacht, maar wees gerust ……die raken niet aan de tippen van die andere goeroe’s……en ja….diegenen die naar zo’n goeroe lopen….hummmmmmmmm beter geen commentaar….maar Sloef…heel goed opgemerkt…!!!)pepino.
  http://pepino.skynetblogs.be/

  http://pepino.skynetblogs.be
  pepino
  fb118558@skynet.be

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d