Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Heb jij dat ook?

Heb jij dat ook, dat je iets leest en denkt: waarom reageert daar nu niemand op met: “stom kieken” of met een reactie waar de mensen echt iets aan zouden hebben, maar met het risico dat de reactie in het verkeerde keelgat schiet.

Heb jij dat ook soms, dat je iets leest en denkt: waarom reageer ik daar nu niet op met: “stom kieken” of met een reactie waar de mensen echt iets aan zouden hebben, maar met het risico dat de reactie in het verkeerde keelgat schiet.

In ons geval? Omdat de mensen over wie het gaat ons niet echt interesseren of omdat we weten dat ze in het verkeerde keelgat zou schieten, alhoewel iemand die echt geholpen wil worden zou accepteren als er al eens iets minder vleiend in die reacties zou staan.

Of heb jij dat ook dat er ergens over iets serieus gehandeld wordt en dat je daar wil op reageren met een even serieus antwoord. Dat je het ganse ding volledig uit de doeken doet en net als je op de reactieknop wil drukken denkt: “ze hebben er geen zaken mee en het ganse zaakske sluit zonder reageren”.

Previous

Culinair degusteren

Next

En nu iets over film

1 Comment

  1. Ja, natuurlijk heb ik dat ook, soms een ganse reactie klaargemaakt, en dan toch op het laatste moment alles wissen. Omdat het in verkeerde aarde zou vallen, niet begrepen of verkeerd begrepen zou worden…..jaja, het gebeurt.
    Soms is het beter je reactie even te laten rusten, en enkele dagen later terug proberen, als het je tegen die tijd dan nog opportuun vindt om te reageren.

    Oh, ja, bedankt voor de inlichting dat mijn blogje geen moeilijkheden meer veroorzaakt. Zoals reeds gezegd wist ik daar de oorzaak niet van.

    Iets anders,als ik op je blog een reactie plaats, gebeurd het meermaals dat ik, na het “reageer-knopje” te hebben ingedrukt, ik word buitengezwierd met de vermelding dat de website niet beschikbaar is. Reageerders moeten dan niet opnieuw reageren, want de reactie staat er wel degelijk op. Een tijdelijk mankement van onze browsers ????

    Groeten

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén