Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bert Ansjo en de moddervelo

Eén dag voor het WK veldrijden lezen we dat Bert Anciaux veldrijden schrapt als topsport.

Niet dat wij fervent aanhanger zijn van de sport, maar af en toe kijkt Slow daar wel naar op TV terwijl mske er af een toe een oogje op werpt, maar het is een eigen sport, geen ingevoerde. Want eerlijk gezegd zegt tennis ons nog minder en golf zegt ons helemaal niks.

Ergens in die berichtgeving lezen we dat het geen olympische discipline is. Ach ach ach … turnen is wel een olympische discipline en dat vindt mske geen sport, dat is een training tot sport. Maar er zijn mensen die dat graag zien en dus kan het mske helemaal niet schelen dat het er tussen zit. Kunstschaatsen zit er ook tussen en mske houdt daar wel van, al is het, volgens haar, ook geen sport.

Terug naar het veldrijden! Na zondag toen Niels Albert wereldkampioen werd begon Bert Anciaux zijne kak in te trekken. Ne kazakkekiërder noemen wij zo iemand.

Niet dat wij ooit iets tégen -ook niet pro- Bert Anciaux hadden, maar die jongen hangt het voor het ogenblik serieus uit. Vanmorgen stond hij weer in de gazet en deze keer omdat hij muziek op zijn site zette zonder daar SABAM voor te betalen. Er zijn er meer die dat doen, maar een minister heeft een voorbeeldfunctie, of zou dat toch horen te hebben.

Nu staat Bert Anciaux stom dat Niels Albert hem niet wil gaan bezoeken op zijn cabinet. Net of het allemaal over de centen gaat. Net of je niet op iemands eer kan trappen zonder aan zijn centen te zitten. Want als wereldkampioen toch minder gewaardeerd worden dan al die klungels die ze overal naartoe zenden om België te vertegenwoordigen, dan kan je toch niet anders dan de man negeren die je dat geflikt heeft.

Tot afsluiting, iets dat mske geweldig mooi vindt maar dat volgens haar dus geen sport is: Jayne Torvill en Christopher Dean, Olympische Spelen 1984 in Sarajevo, Joegoslavië.

Previous

Alessandra en de eeuwige jeugd

Next

Humor is niet grappig

3 Comments

  1. Bart

    ja.. ons Bertje ist aant begaaien.. ik heb het altijd ne symphatieke pee gevonden.. maar nu ist meer ne onnozele prei.. nie da ik iets tegen prei heb.. verre van heel ..lekker met een viske.. maar ons Bertje.. ’t is ne beggozie..

  2. Dat meisje moet maar goesting hebben. In ’t begin met haar knieën, en op ‘ eind met benen en heupen op ’t ijs… brrrr…

    Groetjes

    Rudi

  3. Bertje gedraagt zich als een verwend klein kind die er alles aan doet om zijn gelijk te halen.Ik vond hem altijd een sympathieke gast maar hij geraakt maar niet uit zijn chiro schoenen en nu wordt het kinderachtig.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: