Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Schoolfoto’s

Er zijn toch geen problemen in dit land? Niet op politiek of beleidsvlak. Dat ga je ons niet wijsmaken. Want als je ziet dat er ene hier of daar zich kan bezighouden met de schoolfoto’s … dat bewijst dat die zich verveelt en niks beter te doen heeft.

Generaties en generaties hebben die schoolfoto’s en klasfoto’s gehad zonder daar stommer van te worden. Het mag niet meer. Al vindt Minister Vandenbroucke dat de klasfoto moet kunnen …

Die klasfoto’s zijn een bron van plezier … later. Dat gaan ze afnemen.

En die andere foto’s? Als je ze niet wil, neem je ze niet, maar als je ze wel wil, dan haal je enkel die oude van vorig jaar uit je portefeuille en je hebt altijd een recent fotootje van je kind(eren) of kleinkind(jes).

Zelf nemen of zélf naar de fotograaf stappen, er zal niks anders op zitten.

Previous

Met of zonder choco?

Next

Er efkes van geprofiteerd

1 Comment

 1. 28-09-2006, 16:18:17
  de pony-foto
  het treft dat we zelf deze week naarstig op zoek zijn naar ‘oude’ schoolfoto’s, zaterdag hebben we namelijk het feest van de destijds plaatselijke maar nu uitgezwermde 40-jarigen ( moeilijk laatste gedeelte)….dan moet je alvlug terugvallen op de getrouwe klasfoto’s, al hebben we reeds van enkele toch foto’s gevonden samen met broer of zus…..op een pony(miljaar nu ik het typ, ik zal de onze (mijn zus en ik) eens inscannen en hem terblogs zetten, zodat u zich eens goed kan te pletter lachen….hmm,die pony, haal hem terug van stal.
  koenie berlingo,die toen vergeefs ‘ju, ju’ riep maar de pony bleef staan,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  28-09-2006, 18:59:35
  Gene pony
  maar ne kemel, twee keer zélfs.


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: