Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Afstand

Vanmorgen bij het ontwaken bedacht mske dat een mens structureel verkeerd ineen zit. Of dat er toch een mankement aan is. Want terwijl zij daar zo warm soezelig onder haar dik warm winterdekbed lag stond de stoof hier heel erg uitnodigend te branden.

De afstand tussen dat dik warm winterdekbed en de warme stoof is hooguit 3m. Maar in plaats van die 3m in één keer te kunnen nemen moet ze eerst uit dat warme bed stappen, zich aankleden op de koude kamer, halve slag omdraaien en de deur uitlopen, eerst die deur openen natuurlijk, van de deur van de kamer aan deze kant van het huis naar de deur van de kamer aan de andere kant van het huis lopen, een kwartslag naar links nemen, van de deur van de kamer vooraan van het huis naar de achtergevel lopen, een kwartslag naar links nemen, van de deur van de badkamer naar de deur van de kamer aan deze kant van het huis maar dan achteraan lopen, een kwartslag naar links nemen, de trap afdalen, zeventien keer plok, een kwartslag naar rechts nemen, eerst de deur openen natuurlijk en dan resten er nog die twee laatste meter tot aan de stoel.

“Ge zet er nogal vaart achter” zei Slow toen ze hier binnenjoepte en snel de deur sloot.

Previous

Auteursrecht

Next

Zucht

3 Comments

 1. ms

  Om te verhinderen dat er hier reacties komen, zeggende dat het niet de mens is die structureel verkeerd ineen zit maar misschien wel de huizen ga ik efkes zeggen dat ik dat ook wel weet.

  Maar als ik alles voor de volle pot en de 100% uit de doeken moet doen, boet mijn vertelselke aan spankracht en vervalt het in een saaie uitleg waarbij ik me dan de bedenking zou maken dat ik beter wetteksten zou kunnen gaan schrijven. Die moeten ook rekening houden met alle achtergronden, nevengronden en aanpalende en verwijzende artikelen, rekening houdend met de verkeerde en afwijkende interpretaties die anderen er zouden kunnen aan geven.

  Gelieve dit stukske dan ook te lezen van uit het buikgevoel (YES ! ik heb eindelijk dat woord ook eens kunnen gebruiken) en liefst onder een dik warm winterdekbed.

 2. olive

  naast de verwarming, gewoon in mijn pyama de hele dag, heb ik er hartelijk om kunnen lachen hihi

 3. wel, ik heb het gelezen met mijn buikgevoel en ik geloof dat ik in bed zou blijven !

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d