Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De slimste mens ter wereld

Eergisterenavond hing mske languit gezellig tegen Slow aan toen “De Slimste Mens Ter Wereld” begon. Dat is niet aan mske besteed, maar aangezien ze daar zo gezellig hing, bleef ze maar hangen.

Daar had ze rap spijt van. Die programma’s werken al op mskes systeem omdat televisie maken nu niets anders meer is dan zichzelf in de belangstelling zetten, programma’s voor en over BV’s. Die goeie ouw kwissen indertijd met OV’s waren veel interessanter, maar ja … ze kunnen toch niet erkennen dat Jef en Pol en klein Pierke ook niet achterlijk zijn.

Wat mske nu speciaal ergerde? Wel, de mogelijkheid zit er in -we zeggen niet dat het gebeurt- maar de mogelijkheid zit er in dat dat spelleke gemanipuleerd wordt.

Want begot, die foto’s van al die presidentsvrouwen … Elena Ceausescu die als een voddeke op die foto hing, het scheelde niet veel of het was er ene van na de executie.

En wat te zeggen over die misbaksels van bij de muppet show? Op enkele van die foto’s kon je niet zien wie de muppet en wie de echte was.

En als kers op de taart kreeg de derde die hoeden! Maar is dat nu puur toeval of wat, maar mske kende al die hoeden, Elena en Evita Perón herkende ze niet zo direct en bij die van de Muppets was ze toch zeker van Miss Piggy, Pierce Brosnan en nog een tweetal.

Om slimmer te zijn dan de slimste mens ter wereld, dacht mske, moet ik daar gewoon niet meer naar kijken.

Previous

De captcha

Next

Se7en

1 Comment

 1. 03-01-2007, 21:21:57
  Gewoonlijk
  zit ik mijn gazet te lezen tijdens diene show of lig ik al in bed.
  Heb genoten, tezamen met den Berre, van Dinner for one….ik lig er elke keer weer plat van))
  Mogen wij jullie verder nog een spetterend 2007 wensen???? Ons kent ons, spetteren zal het toch, op gelijk welke manier))
  Groetjes
  http://dendwarsligger.skynetblogs.be
  nicole

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: