Dromen dat mske toch kan, dromen. En de laatste tijd zijn dat van die sullige dromen die niets te betekenen hebben behalve sullig te zijn.

Zo had Slow de ganse nacht onrustig geslapen met die hoest en tegen zessen was hij terug in slaap gesukkeld, mske dan ook. En dan droomde ze dat het 14.53u was en ze had om 14.55u een afspraak bij de dokter en ze hadden zich overslapen en lagen nog in bed. Maar ze moest en zou daar nog op tijd geraken en om één of andere rede konden ze er niet geraken en wou Slow nog naar de Lidl en zodoende besloot mske om 16.30u de dokter op te bellen om te zeggen dat ze er niet geraakte. Die was boos. Gemeen boos.

Ergens begon er iets te dagen bij mske, dat ze nog nooit zo lang in bed had gelegen -als ze niet ziek was- en zodoende werd ze wakker. Acht uur. En geen afspraak om 14.55u bij de dokter.

Wel een gewone werkdag.