Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een beetje mijn gedacht

En waarom hangen we nu niet veel meer rond op die blogs?

Wel, we hebben hartzeer van de tijd, de o zo kostbare tijd die we verliezen als we maar weer enen opendoen waar enkel vermeld staat dat ze geen blogronde kunnen doen wegens welke rede dan ook. Doe dan geen blogronde, dat is geen verplichting.

Of ene waar ze weeral maar een ander blog in de bloemekes, in het zonneke of waar dan ook in zetten. Voor zover we weten zijn we oud en wijs genoeg om zelf te beslissen waar we gaan lezen of kijken of wat ook de bedoeling is.

Dan heb je nog de blogs, die we wel lezen en waar, als er een nieuw berichtje op komt, een gans forum aan reacties gepost wordt, al dan niet met betrekking tot het geposte. Reageren we dan op het betreffend bericht, dan lijken wij wel de vreemde eend in de bijt. We gaan wel nog lezen bij die blogs, maar reageren … dat is een ander paar mouwen.

Hebben we al gesproken over blogs waar iets verteld wordt, wat wij vroeger al verteld hadden? Waar wij geen reactie op kregen? Wel, je kan nu toch niet verwachten dat wij iets, dat voor ons blijkbaar niet erg is, bij een ander wel erg gaan vinden. Wees wijzer!

En omdat wij ons nu niet willen ergeren, want elke seconde van ons leven dat we ons ergeren is een seconde verloren en we hebben er al maar een gelimiteerd aantal, gaan we gewoon enkel en alleen lezen waar we graag lezen en dat wanneer het ons past.

Previous

Liever wat eerder 18+ zeggen

Next

Op het scherm

1 Comment

 1. 25-08-2007, 13:02:05

  en zijn wij daar mee akkoord
  wij knikken volmondig ja
  en dat er nooit wordt gelezen wat er staat
  is een gewoonte voor sommigen
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay

  —————————————————————————–

  25-08-2007, 18:45:52
  pske voor mske
  ik blijf mij ergeren dat er nooit gelezen wordt
  wat ne mens schrijft, alleen het weerberich is belangrijk

  Sunny-Kay

  —————————————————————————–

  26-08-2007, 00:41:23
  goh
  en ik wilde jullie net een fijn en zonnig en prettig en vrolijk enneh….. weekend wensen hihi

  olive

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: