ofte Slow en de bollekesneusdoek
 
De koptelefoon is een oud lomp model waarmee je geen koude oren zal krijgen. Indertijd waren er zo twee, maar toen mske last kreeg van boven op haar koppeke, opteerde ze voor een lichter model dat achteraan haar hoofd komt te zitten. De tweede van die lompe dingen werd gebruikt door Zoneke. Nu weten we niet meer of Zoneke daar ooit last van had of niet.

In elk geval wou Slow die lichte dingen niet, maar wel die zware lompe.

Dinsdag vroeg hij aan mske: “wat heb ik op mijn hoofd? Het doet daar pijn”. Er was een heel ieniemienie klein ietsiepietsie rood plekje op. Gisteren zet hij de koptelefoon op en hij zegt: “dat is het!”

Vanmorgen staat mske op en Slow zat te werken mét de rode bollekesneusdoek op zijn hoofd en daarover de koptelefoon. “Sjaans dat de klanten hier niet zomaar binnen en buiten lopen” denkt mske.