mske heeft de slappe lach. Dat is vanmorgen om 5.15u begonnen. Toen werd ze wakker en lag wat te denken aan de gags die je met Amke en Ella kon beleven. We kunnen die niet allemaal vertellen, sommige zijn visueel, maar in elk geval was dat nu wel een mooi tijdstip om daar aan te denken.

Dat ging vandaag dan verder want om te verhinderen dat ze telkens de deur moesten gaan opendoen hadden ze tegen de mannen van het dak gezegd dat ze moesten binnen komen. Verloren lopen zullen ze hier niet doen.

Maar toen hadden ze hieraan niet gedacht.

Wat maakt dat mske een paar keer “foefelare niks in de handen, niks op het hoofd” gezien heeft vandaag. En daarvan kreeg ze dan ook telkens weer de slappe lach. Ik heb niks gezien, ik heb me verstopt.

Hopelijk kan ze daarmee nog stoppen want stel je voor dat dat een blijvende aandoening is.