Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Privé kerstman

De jaarlijkse gekte begint weer. Mekaar doodlopen in shopping centers voor kadootjes. mske doet daar niet aan mee. De geschenken die mske koopt die zijn al lang gekocht voor het kerst wordt. Meestal is dat iets dat ze zomaar verneemt dat Zus of Zoneke of Bollie of Poepie graag zouden hebben.

Normaal zijn er met Kerstmis zelfs geen geschenkjes, wél met nieuwjaar. Maar vorig jaar werd dat efkes omgeschakeld omwille van de veranderde situatie.

En die ganse kerstman met zijn hohoho die kan voor wat haar betreft gerust blijven waar hij is. De geschenkjes komen van mske en niet van die lomperd met een rood kostuumpje aan.

Ze heeft daarvoor zelfs deze morgen naar Zoneke gebeld en gezegd: “Zoon, ik weet dat het nog veel te vroeg is, maar je moet Amke niet zeggen dat bij oma de kerstman komt hoor want die komt hier niet!”, waarop Zoneke, waarom belde ze daarom nu nog, antwoordde: “bij ons ook niet hoor moeder, Sinterklaas kan komen maar met Kerstmis komen de geschenkjes van ons”.

Er is één prentje van een kerstman, slechts één, dat genade vindt in de ogen van mske. En wel omdat dit een beetje haar privé kerstman was, vorig jaar. Toen vond mske die heel erg op Slow lijken …

Previous

67 mét bad

Next

Pleegkind

1 Comment

  1. 19-12-2003, 12:59:13
    He ja!!!!
    Die lijkt idd een beetje op slow!

    rinkelke

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d