Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gemengd dubbel

Gisteren gingen Luc en ik sedert maanden voor de eerste keer gezamenlijk de Colruyt binnen en dat omwille van de laatste versoepelingen die ons dat toelieten.

Ik zou eventueel nog geneigd geweest zijn om aan de vraag van Colruyt, om toch nog maar alleen te komen, te voldoen. Luc niet.

Ik slechthorend vind ik geen probleem. De mankeliete heup, ook geen probleem. Een bluts door op de trap te vallen, eigen schuld, dikke -inderdaad- bult.

Wat gaf de doorslag? Dat ik al weken te maken kreeg met koppels die samen boodschappen deden? Mij niet gelaten. Nog wat? Heb je die voetbaltribunes gezien? Anders ik wel. Luc ook.

We waren dus samen binnen en ik liep met mijn gebruikelijke elan door de gangen, gooide wat ik nodig had in de winkelwagen en op een sakker en een vloek waren we rond.

“Amai” zei Luc “dat was een blitzbezoek” en wiste zich het voorhoofd af.

“Zo doe ik het altijd” zei ik “alleen gaat het anders niet zo snel omdat ik die kar nog moet duwen”.

“Inderdaad” zei Luc “nu mocht ik dat doen” en wreef zich nogmaals demonstratief over het voorhoofd.

Previous

Onheilspellende luchten

Next

Verzanden en dichtslibben

10 Comments

  1. Je liep met je gebruikelijk elan door de gangen 😆 Schitterend. Ik zie het voor me! Niettegenstaande ik niet weet welk soort elan dat is.😉

  2. Ha, zoiets stelde ik me al voor. 😅

    • ms

      Ik schreef er ooit al over maar weet nu niet de juiste woorden om het op te zoeken.

      In normale tijden, als we samen boodschappen doen, moet ik aan de koeling wachten want dan is Luc al drie rijen achter, maar hij heeft wel alles gezien.

  3. Die Luc toch 😌

  4. Voor mij kan het ook niet rap genoeg gaan dat winkelen. Daarom dat wij altijd naar de Colruyt gaan op momenten dat er niet veel volk is.

    • ms

      Ik weet niet echt wanneer het in onze Colruyt druk is. We gaan sowieso niet in weekends op op dagen voor feestdagen en we mijden de feestperiodes.

      Gezien de nabijheid van een school houden we rekening met leerlingen die tijdens de middag rap eens binnenwippen, die met de examens vroeger klaar zijn en met woensdagnamiddagen.

      Blijft over: “in de voormiddag”, maar je mag niet te vroeg gaan want dan staan al diegenen die de eerste willen zijn al voor de deur ongeduldig te zijn.

      Maar verder …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén