Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Over een onnozelaar

Ooit kreeg mske godsdienstles van een pater. Die pater die werkte zo erg op mskes systeem dat ze er kierewiet van werd. Die kwam de klas binnen, richtte een algemene groet tot iedereen en begon onmiddellijk daarop mske tegen zich in het harnas te jagen met de woorden: “ms, hoe zit je daar nu, je zit daar weer zo gesloten te zijn. Dat moet hier open zijn” waarbij hij met zijn hand op zijn voorhoofd tikte. Eigenlijk dacht ze alleen: “Jong laat mij gerust”.

Iedere godsdienstles hetzelfde scenario, dus begon mske al donker te kijken voor die kerel binnenkwam. Tot de dag dat hij na zijn gebruikelijke openingsrede er nog een slagske bij wou geven en zei: “zie … nu denkt ze van: wat staat die onnozelaar daar nu te vertellen?”

Maar dat was buiten mske gerekend, ze antwoordde: “Meneer, als U ziet wat ik denk, dan is dat hierboven toch wel open zeker”, waarbij zij met haar hand op haar voorhoofd tikte.
En sedertdien kon hij tegen haar niet meer op.

Previous

Goooaaalll!

Next

Zeggen en zeggen is twee

1 Comment

  1. 05-08-2003, 10:43:57
    lol
    she shoots she scores… en zo gaat da wel meer met mske heb ik zo de indruk

    Robbedoeske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén