Héhé, Slow stond sprakeloos, daarnet. Toen iedereen gisteren zei dat mske naar de notaris in kwestie moest bellen weigerde ze dat. De reden voor die weigering was die hoofdpijn. Ze heeft veel zelfkennis en weet dat, als ze belt met hoofdpijn, ze aan het kortste eind gaat trekken.
 
Vermoedelijk dacht Slow dat ze gewoon bang was. Bang? mske is niet bang, alleen van wat zij haar automatische piloot noemt. Als ze boos wordt, neemt die over en dan kan je tegen haar niet op. Misschien is dat wel lichtjes schizofreen maar die automatische mske zegt dingen die, het normaal, vriendelijk, mske niet zou zeggen. Ze begint dan niet te roepen of te verwijten maar wordt zo arrogant en kordaat en is niet te overreden tot compromissen. Daarbij verandert haar stem volledig en begint ze te trillen.
 
Dat is dus gebeurd! Het beschrijf van het huis is de 22ste om 14.00u en Slow wist de eerste vijf minuten na het telefoontje geen woord uit te brengen en keek dus zó! Hij heeft haar dan maar eens goed vastgepakt. Hij zegt dat “die” mske best in staat is om haar mannetje te staan. Dat weet mske zelf ook wel maar ze haat het dat mensen niet in staat zijn om iets te doen voor een vriendelijk persoon en liever afgeblaft worden door Miss Arrogant in persoon!