Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vliegen breakdance

Hier achter woont een boer met 200 vetzwijnen. Daardoor zitten hier dan ook redelijk wat vliegen. Als Slow en mske buiten eten komt er echter nog meer familie van die beesten op bezoek, namelijk de tak met de groene lijven.

Vroeger zou mske echter geen vlieg kwaad gedaan hebben, maar toen ze haar eens bijna levend hebben opgegeten hier op ’t bureau en ze uit pure ellende, met een folderke, al die beesten doodmepte, tegen de grote vitrineruit hier voor, heeft ze zich een vliegenmepper gekocht.

Die vliegenmepper was zo efficiënt dat ze die zelfs gebruikte om op ’t bureau te slaan als Karboenkel domme dingen deed. Eén van die slagen heeft die arme vliegenmepper echter niet overleefd! Ze heeft toen maar een waardig opvolger gezocht.

Nu hebben ze echter twee elektrische vliegenmeppers. De ene ligt hier naast me op ’t bureau. De andere bevindt zich momenteel buiten … in de hand van Slow, die buiten op de tuinstoelen, met een handdoek over zijn schouder, op vliegen jaagt. Hij noemt dat “vliegen breakdance” …

Plots beginnen hier zonder aanleiding de Proclaimers te spelen, Slow springt recht, loopt naar de radio en zegt daarna tegen mske: “Sloef loopt daar onnozel te kijken” … Dat kan niet want ik was hier!

Previous

Woordenschat uitbreiden

Next

Verliefd verloofd getrouwd gescheiden

1 Comment

 1. 11-08-2003, 20:43:57
  daar is een perfect oplossing voor…
  om slow die manieren af te leren

  op zijn bloot gat met die electrische mepper… hij zal ’t wel afleren om sloefke vals te beschuldigen

  Robbedoeske

  —————————————————————————–

  11-08-2003, 20:54:25
  Oeps …
  Je brengt mij op gedachten ! Braaf meiske dat ik ben …

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén