Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verhuizen

Er is geen weekend beschikbaar voor de verhuis! Plots kwam mske tot die bevinding. Het beschrijf is de 22ste om 18.00u. Uiteindelijk wilden ze nog snel bewijzen dat zij het laatste woord hebben en hebben het dus 4u uitgesteld.
 
Toen mske zei dat ze er dan onmiddellijk in wou heeft de notaris haar dat beloofd, maar ze wou toch graag die zaterdag nog het papier in ’t bureau gaan aftrekken. En bovendien, als je een verhuiswagen laat komen op zaterdag en die mensen zijn er uiteindelijk niet uit? Maar het weekend van de 1ste september wil Ex zijn spullen hier komen halen en dan moet zij al weg zijn.
 
Dus zal het een dag in die week worden, zonder Zoneke noch Broer. Het zweet breekt Slow al uit als hij aan die Leuvense stoof – de zonnebank – de kasten – de wasmachine – de vaatwasser denkt. Maar ik ben er ook nog! Mouche gaat bang zijn en Karboenkel … och ja, Karboenkel … daar is geen serieus haar op die kat te vinden!

Previous

Verliefd verloofd getrouwd gescheiden

Next

Dippen is tijdverspilling

1 Comment

 1. 12-08-2003, 10:45:46
  ocharme karboenkel
  zo lachen met da poeske

  ik kan het tafereeltje me al helemaal voorstellen: Slow die staat te sleuren aan de leuvense stoof, en sloef die erbovenop zit om alles in goede banen te leiden en het slachtveld te overzien

  Robbedoeske

  —————————————————————————–

  12-08-2003, 16:57:55
  Karboenkel !
  Ik geloof dat jij de enige bent die medelijden heeft met “dat poeske”.

  Hij is zo zwart als de nacht, zit vol kattekwaad en werd, omwille van zijn gelijkenis met een mini zwarte panter, aanvankelijk door Slow “zwarte pester” genoemd.

  De enige hulp die we bij de verhuis van Karboenkel kunnen krijgen is dat hij de ene of de andere pootje lapt !

  MAAR … dat wordt gecompenseerd door het feit dat hij zó lief is !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén