Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Allemaal Nick zijn schuld

En dat krijgt ge dan natuurlijk! Als de planning voor vrijdag niet klaar geraakt op vrijdag, dan moeten ze dat hier op zaterdag nog doen natuurlijk.

Dat wil zeggen dat ze pas daarna aan de planning voor zaterdag konden beginnen … ook natuurlijk.

Dat zat zo, ze wilden naar Hannut en dat hebben ze dan maar gedaan. Wat ze daar altijd moeten gaan zoeken? Awel daar is een winkel die langs dees kanten niet is. En dat is nen toffe winkel. Zodoende rijden ze daar naartoe als ze dat per fiets kunnen doen. Dat wil zeggen niet als het regent en niet als het koud is. Met de zon van zaterdag was dat natuurlijk gewoon zalig.

Ze vonden er niet wat ze zochten, dat was nu niet echt Nick zijn schuld, maar terwijl we toch bezig zijn kan dat er ook nog bij, maar ze vonden wel vanalles anders. Dus gaan ze één van deze weken nog maar eens terug.

En na Hannut wilden ze dan naar de rommelmarkt in Waasmont. Daar moesten ze geen inkom betalen natuurlijk.

Daar hoorden ze dan vertellen dat ze voor die van Walsbets ook geen inkom moesten betalen, terwijl dat toch maar verkeerdelijk op het internet stond. Daar gingen ze dan uiteindelijk toch maar naartoe gaan … ook natuurlijk.

Dat konden ze niet zomaar direct, want op zondagmorgen kwam mske tot de verschrikkelijke ontdekking dat om één of andere rede haar werk van vrijdagnamiddag, samen met het stukske van zaterdagochtend zomaar weg, verdwenen was. Was dat nu een fout van Word of was dat nu een fausse manœuvre van mske? Maar als dat zo was, dan waren dat minstens drie fausses manœuvres geweest en dat is moeilijk te geloven.

mske vloekte op Nick, mske vloekte op Word, mske vloekte op mske. En terwijl ze op zichzelf stond te vloeken bedacht ze dat hoedanook het uiteindelijk toch de schuld van Nick was omdat zij de normale gang van afwerken niet had kunnen verder zetten. En ze begon haar tirade van voor af aan.

Afin, de werkperikelen waren allemaal snel vergeten op de rommelmarkt. mske heeft niet alles gevonden wat ze wou maar toch twee dingen waarvoor ze 1,5€ heeft op gedaan. Straf!

En om te besluiten, vermits gans het land toch aan de barbecue zat, zijn ze maar doorgereden terug naar Waasmont en hebben daar hun benen onder de tafel geschoven.

Previous

Die zitten niet op dezelfde frekwentie zeker

Next

Het smoelenboek

4 Comments

 1. Naast ‘Joost mag het weten’ wordt ‘Nick mag het vreten’ een nieuw gezegde!

  (maar wél balen van het wegvallen van al dat werk..zonde, het is te mooi weer om binnen te moeten zitten werken hé!)

 2. ms

  Achteraf gezien was het gelukkig maar enkel het stuk dat ik had gedaan. Slow had zijn deel nog in de pc staan. Gisterenmorgen een stukske bijgewerkt, gisterenavond nog een ietsiepietsie en de rest deed Slow vanmorgen al voor ik op was.

  Dat is dan een voordeel van zijn vroege opstaan.

 3. Dat wél natuurlijk!

 4. En ??? Heeft het gesmaakt ?? Tuuuuuuuuuuuuuurlijk datte …

  En nu niet meer vloeken hé …

  Zwaai zwaaaaaaaaaaaai …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén