Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het nut

Er was een tijd dat SS alle nachten, tot 45 keer per nacht op Slow’s gsm opbelde.
 
Toen ze dat ook deed op mskes gsm schreef mske een tekstje en Puppy sprak dat in omdat hij een heel ander accent, een heel andere toon en een heel andere stem had dan Zoneke en dat SS dan wel compleet geschift is maar toch wel de onderklank van het accent zou kunnen herkennen.
 
Dat is er nu jammer genoeg af …
 
Toen ze haar nieuw vriendje leerde kennen, viel dat stil, maar nu met 2 december die zo vervaarlijk dichtbij komt, is dat herbegonnen, niet ’s nachts neen … het vriendje zou nogal kijken als ze ’s nachts naar Slow zou bellen, maar klokslag 14.20u, alle alle alle dagen.
 
Hoe weten we dat het SS is? Wel, er is geen nummer te zien en als je opneemt hoor je achtergrondgeluiden zoals iemand die in een weekblad zit te bladeren. Nu niet dat Slow nu nog opgenomen heeft maar in de beginfase ooit wel … maar sedert dezelfde tijd werd er ook regelmatig op het vaste toestel gebeld en toen mske begon met te publiceren en twee weken geleden een telefoontje verwachtte van de positieve man, zag ze zich wel verplicht van op te nemen en zei met haar liefste telefonistenstemmeke: “de zaak” en ze hoorde de achtergrond en ze hoorde de klik die afbrak. Sedertdien wordt er op het vaste toestel niet meer gebeld.
 
Als er nu eens iemand het nut van dat gedoe zou kunnen verklaren.

Previous

Onbekende oorsprong

Next

Buitenboord

1 Comment

 1. 24-11-2004, 14:54:14
  Misschien
  Misschien een sms en bel actie om Snelle Marcel uit het gevang te krijgen ???
  http://dewaarheid.skynetblogs.be
  Reporter

  —————————————————————————–

  24-11-2004, 15:02:15
  Petitie !
  Ik start een petitie !

  Snelle Marcel UIT den bak !
  SS er in !

  Hier tekenen !

  ms
  Sloef
  Mouche
  Karboenkel
  Toke

  ms

  —————————————————————————–

  24-11-2004, 16:17:16
  huh?
  u riep?

  Puppy

  —————————————————————————–

  24-11-2004, 16:22:33
  ’t Is beslist !
  Het komt er terug op !

  *danst in een rondeke* ( één keer maar vóór de postuurkes van de kast vallenà

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén