Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geen mails

mskes mail werkt niet en dat lijkt al een hele poos zo! Toen een klant haar drie maal belde om te zien of ze nu eindelijk die mail had binnen gekregen, bleek dat er al heel lang geen mails binnen komen. Het eigenaardige is dat ze wel kan zenden. Daarnet Zus ook, ze heeft dit weekend een mailtje gezonden … niets! Zulke dingen zijn onvergeeflijk, er zijn klanten die hun dossiers zo doormailen. Leuk is anders!

Sedert de verhuis is dat nog niet 100% in orde geweest. Het probleem is niet dat ze dat nu weer in orde moet brengen, alhoewel dat haar voeten begint uit te hangen.

Maar hoeveel tijd heeft ze al gratis verslodderd om zaken te regelen die variëren van “we zijn uw fax kwijt” tot “U moet eerst betalen en als de creditnota bij ons toekomt, betalen wij U terug”. Eén van dees ook eens een faktuurke sturen zeker!

Previous

Boekenfestijn

Next

Slow leert slapen

1 Comment

 1. 20-10-2003, 20:03:13
  wat heftig!
  amai
  http://lonestar.skynetblogs.be
  lonestar

  —————————————————————————–

  20-10-2003, 20:21:10
  alle donders!!!!
  i know the feeling!!!! informatica-infrastructuur werkt nooit wanneer je ze het hardst nodig hebt!
  CMS
  http://cms.skynetblogs.be
  CMS

  —————————————————————————–

  20-10-2003, 23:44:10
  e-mail
  Ik had enkele dagen geleden jou ook een mail gestuurd, ik heb net nog even gekeken naar de datum , het was 16 oktober. Maar ik ben soms een afwachtend persoontje als ik denk die hebben het druk en dacht niet direct dat je geen mail kon ontvangen.
  Tenminsten zo ben ik zelf ook, soms heb ik tijd om meteen een mail te antwoorden, maar soms moet ik het antwoord ook wel eens een paar dagen schuldig blijven aan mensen.
  Nu weet ik niet goed, wat te doen, de mail naar jou opnieuw sturen of nog eventjes wachten tot daar bij jullie alles weer in orde is.
  Wel vervelend MSke, want voor je werk is dat helemaal niet leuk.
  Te hopen dat de mail weer snel werkt.
  Knuffels aan de huismaatjes!
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén